marți, 31 ianuarie 2012

Biletele se scupesc cu 250%

o parte din cei ce ne ajuta sa avem bani in buzunare

Am ajuns cei mai prosti din Romania

Consiliul Local a aprobat propunerea reprezentantilor RATT de a vinde bilete la suprapret in mijloacele de transport in comun , fara a exista nici o motivatie. Practic vanzarea  biletelor la chioscuri creaza  costuri suplimentare – curent electric (pentru iluminat si caldura),  impozit pe teren, etc. 

Consiliul Local Timişoara a aprobat, în plenul de marţi, propunerea reprezentanţilor RATT de a vinde bilete la suprapreţ în mijloacele de transport în comun. Timişorenii care nu apucă să-şi cumpere bilet de la chioşc cu 2 lei călătoria vor plăti 5 lei dacă vor să-l achiziţioneze din tramvai, autobuz sau troleibuz. În plus, vor dispărea biletele cu două călătorii. Suntem singurul oras din tara in care s-a aprobat acesta metoda de HOTIE si suntem luati si de fraieri prin explicatiile care ne sunt date. Cu taximetrul calatoria devine mai ieftina

Consilierii locali au aprobat, marţi, un proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea tarifelor la transportul urban de călători.                                                                                                                                                  Principala noutate este introducerea unui nou titlu de călătorie: biletul cu o călătorie vândut în mijlocul de transport, inclusiv expres. Se vor găsi în continuare bilete şi la chioşcurile RATT, la acelaşi preţ ca şi până acum, dar cine va dori să-şi achiziţioneze bilet odată urcat în mijlocul de transport în comun va plăti 5 lei pentru călătorie. Biletele vor putea fi cumpărate de la vatman sau şofer.                                                              Datorită cheltuielilor suplimentare legate de distribuţia biletelor în mijloacele de transport acest tarif este de 5 lei”, se precizează în referatul proiectului de hotărâre aprobat de aleşi. Un bilet cu o călătorie costă, în prezent, la chioşcurile RATT, 2 lei, în timp ce pentru o călătorie cu expresul timişorenii trebuie să scoată din buzunar 2,5 lei.- o crestere a biletului de 114% .- E o mincoiuna fara nici o acoperire, dar reprezentantii timisorenilor au luat cea mai buna masura in sprijinul alegatorilor. Urmeaza ca popa sa  desfinteze alte chioscuri.

Totodată, tot la propunerea RATT, consilierii au aprobat marţi desfiinţarea biletelor cu două călătorii, care costă 3,5 lei în momentul de faţă.Alta minune a consilierilor. In orice tara civilizata cu cat cumperi mai mult ai o reducere a pretului,  in Timisoara va fi altfel, avand in vedere ca avem bani si vorba lui nea Nicu timisorenii au jambonul in spais                                            

„Tarifele călătoriilor din portofelul electronic au rămas neschimbate în scopul încurajării călătoriilor cu acest instrument modern de plată. Din acelaşi motiv se propune renunţarea la biletul cu 2 călătorii”, motivează reprezentanţii municipalităţii în referatul proiectului de hotărâre. NU SUNTEM FRAIERI, PUTEM FI MINTITI DAR NU ACCEPTAM SA FIM CONSIDERATI PROSTI. BILETUL ar trebui taxat la ora nu la calatorie, la fel ca oriunde in Europa, dar si in Timisoara  sistemele de taxare existente imprima ora,  dar degeaba.
Ce conteaza ce trebuie facut conteaza CE SE VOTEAZA
In timo ce  ascultam sedinta CLT am fost nevoit sa mananc o lamaie sa-mi taie greata
TRAIASCA CLASA MUNCITOARE DIN CLT!!!!!!!!!! VOTATI-I!!!!!!!!!!!!!!!!!.
PS - CONSILIERI BUCURESTENI NU AU APROBAT MAJORAREA BILETULUI