miercuri, 14 noiembrie 2012

Pentru ca nu pot sa tac din gura



Vorbe-n vant
Nici un ziar si nici un blogul RATT  nu a observat ca de la inceputul saptamanii troleibuzele 11,17, incepand de la p-ta.Marasti si pana la biserica din Take Ionescu, deoarece este impropriu sa-i mai spunem depoul de tramvaie, nu mai ciorcula pe motorul electric ci pe motorul termic.
Ce conteza ca pretul e mai mare, nu popa plateste costurile suplimentare ci locuitorii Timisoarei.                                                                                                                                                                              Sa vedem in cat timp remediaza popa defectul, avand in vedere ca echipele de intretinere si reparatii  ale atelierului substatii de redresare au fost desfintate. In momentul de fata popa are un asa zis  contract de mentenata cu o firma din Timisoara, careia nu-i spunem numele pentru a nu o pune intr-o situatie poenibila. Firma lucreaza numai la comanda , deci nu face un serviciu de mentenanta real si probabil comanda inca nu a ajuns la ei.
popa, dupa cum v-am prezentat intr-un articol precedent este un perfid si un excroc care prin fals sau minciuna incearca sa profite de oirice situatie prielnica. In acesat caz  foloseste o hotarare a CLTimisoara – din mandatul don gigi, prin care s-a hotarat ca se pot incredinta lucrari de prestare  servicii unor firme terte. Regretabil este ca dupa ce s-a votat o astfel de hotarare, care creste preturile de cost cu cel putin 150% nu s-a mai creat nici un organ de control care sa verifice daca contractele incheiate respecta normativele de revizie si intretinere. Vor fi unii care vor spune – Nu e treaba lor.                                                                                           In acest caz va spun ca va trebui sa ne cumparam cat mai repede un mijloc de transport, deoarece  treptat, treptat transportul in comun electric va disparea din Timisoara.
Va rog sa-mi raspundeti ce facea popa daca se intrerupea alimentarea cu energie electrica a                                           tramvaielor. Probabil ca tracta tramvaiele cu o basculanta.  




Un comentariu:

  1. Troleibuzul 17 merge pe motor termic conectate la retea!!!
    Concret scote fum! o fi de la motorul electric???
    Probabil genereaza energie in sistem sa aibe tramvaiele cu ce merge.

    RăspundețiȘtergere