vineri, 21 decembrie 2012

To be, or not to be, that is the question

Robu s-a saturat de Goia, dar nu-l demite inca
21 December 2012 / de: Vlad

Robu s-a saturat de Goia, dar nu-l demite inca

Primarul Nicolae Robu nu-l slăbește deloc pe directorul RATT, Ioan Goia. Îl consideră vinovat de toate relele din transportul în comun din Timișoara, dar, cu toate acestea, nu se grăbește să-l demită. După sărbători însă, deși nu vrea să ajungă în instanță, va schimba placa.

Nicolae Robu e convins că, în cele șase luni fără patru zile de când s-a instalat în biroul de pe CD Loga nr. 1, transportul în comun din Timișoara s-a îmbunătățit vizibil. „Au fost create rute la cererea cetățenilor, au apărut prelungiri de trasee au fost prelungite. Am discutat cu reprezentanții firmelor care au fabrici în Timișoara, pentru a face trasee care să-I ajute pe oameni să ajungă la serviciu”, a declarat edilul șef. Domnule primar, la fel ca la un aisberg se vede numai varful. din pacate putregaiul e sub nivelul marii si e IMENS.

Singurul moment în care circulația autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor a mers prost a fost imediat după ninsoarea de acum două săptămâni. De vină, evident, managerul RATT, Ioan Goia. „Domnul Goia a catadicsit să lase în concediu șoferii de autobuze și troilebuze, precum și vatmanii, exact în acele momente, în loc să suplimenteze numărul de vehicule de pe trasee”, a spus Robu. Domnule primar popa a distrus structura RATT. Secrtia care se ocupa de dezapeziri LCCS e practic desfintata, iar utilajele sau au fost vandute sau stau pe butuci. In cazul in care nu s-a facut dezapezirea corect degeaba scoti mijloace de transport suplimentare.

Nicolae Robu nu se grăbește însă să-l demită pe Goia, căruia i-a cerut deja să renunțe la funcție. El recunoaște, cam cu jumătate de gură, că nu vrea să ajungă în instanță. „Nu pot schimba prea ușor o persoană care a ajuns într-o funcție în urma unui concurs. Nu-l demit pe Ioan Goia, procedura de demitere este greoaie și cere timp”, afirmă primarul. Se anunță însă vremuri grele pentru Ioan Goia. „Dacă nu-și dă demisia, după sărbători, am să-l demit”, a conchis Robu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu