sâmbătă, 9 martie 2013

?????



Deoarece putini dintre dumneavoastra au citit cu atentie articolul “Actele care au stat la baza articolul Minciuna are picioare scurte” revin la acel articol punandu-va la dispozitie unele explicatii.
In 2008 popa a participat la concursul organizat de primarie pentru postul de director la RAT Timisoara. Una din conditiile concursului era ca nici un participant sa nu aiba actiuni la o firma cu o activitate similara ca cea a RAT Timisoara.                             La terminarea concursului, la primarie s-a depus, in termen legal, o contestatie prin care se arata ca popa are peste 24.000 actiuni la SC Getax SA, firma care avea acelasi cod CAEN ca si RAT Timisoara. In consecinta popa nu avea dreptul de a participa la concurs.
La contestatia depusa, Don gigi a raspuns, dupa expirarea termenul legal, ca primaria nu are competenta de a face aceasta ancheta si ca ar trebui deschisa o actiune in justitie.                  
 Actiunea in instanta a fost deschisa.                                                 
 In timpul procesului, popa a depus un act prin care dorea sa faca dovada ca la data de 12 mai 2008 a incheiat un contract de cesiune prin care a cedat actiunile avute la SC Getax SA unei anumite persoane, conform celor prezentate .

Dar stupoare...

La data de 03.07.2008, popa isi scoate la vanzare actiunile.  Cum a putut popa sa-si vanda actiunile actiunile, din moment ce in luna mai 2008 la cabinetul domnului avocat Calin Viorel le cesionase, este un mare mister sau poate este un nou fals?????
Misterul trebuie dezlegat in aceste zile de persoane abilitate....
Va las pe dumneavoastra sa incercati sa dati un raspuns

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu