duminică, 31 martie 2013

Scrisoare deschisa


Scrisoare deschisa




Stimate domnule primar, constat ca popa ramane si slujeste in continuare la parohie, am sa va transmit unele pareri legate despre transportul local, iar dumneavoastra veti decide. 

Intrun oras de marimea Timisoarei pentru un transport civilizat si pentru a facee economie de energie electrica este obligatoriu a existenta  cel putin 2 depouri . Avantajele existentei a mai multor depouri ar fi:

-         Iesirea si retragerea din circulatie a tramvaielor se face mult mai usor , din locatii diferite, iar in acest fel la iesire si la retragere aglomeratia va fi  cel putin pe jumatate.
-         Tramvaiele intra si ies din circulatie fara sa apara consumuri suplimentare de energie electrica.
-         Retragerea se face in doua directii diferite astfel incat la orele de retragere in depou tramvaiele pot acoperi o zona mare a orasului, tramvaiele se retrag in doua directii. Ca exemplu va dau sugerez sa analizati retragerea de la Gara de Nord unde in acest moment tramvaiele se duc numai in Dambovita astfel inacat zona centrala si Fabricul sunt abandonate. Ar trebui vezuti daca popa &Co nu au actiuni intr-o activitate de taxi.
-    In mai multe locatii, datorita numarul mai mic de vagoane, este mult mai usor efectuarea verificarilor zilnice la parcul circulant. Stimate domnule primar ar trebui sa verificati ca la acesta data, conform gandirii bolnave a popii la parcul de tramvaie circulant (de fapt la tor parcul circulant al regiei)  a disparut activitatea reviziei  zilnice a parcului circulant.
-        Introducerea in circulatie a unor vagoane de tramvai se poate face fara consum sporit de energie electrica.
Domnule primar aceasta gandire a fost introdusa prin 2008 de triumviratul don gigi,  pisculita si popa care au hotarat  inchiderea depoului Nr1 din Take Ionescu . Pentru a reusi acest lucru au falsificat niste acte si totul a fost vizat de C.L.Timisoara.
Totul s-a facut treptat pentru ca opinia publica sa nu fie socata astfel:

1.    S-a cedat un teren in depou pentru contruirea unei biserici – aceasta constructie nu  crea nici o problema in functionarea depoului.
2.    S-a cedat teren in incinta depoului  pentru construirea unei case parohiale (cedarea s-a facut printr-un fals al popii, prelucrat de pisculita) – s-a blocat posibilitatea de acces in depou de pe str. Dragasani, dar depoul era functional
3.    S-a cedat teren pentru construirea unei capela (cedarea s-a facut printr-un fals al popii, prelucrat de pisculita) – se distrugea 15% din zona de garare a tramvaielor,dar depoul era inca functional.
4.    S-a cedat teren pentru construirea unei constructi (?????) pentru care la aceasta data nu exista nici un panou care sa aiba afisat “ce se construieste, nr autorizatie de constructie, numele constructorului” (cedarea s-a facut printr-un fals al popii, prelucrat de pisculita) – a fost compromisa  zona de garare a tramvaielor. Depoul a fost compromis dar mai poate fi utilizat in cazul in care tramvaiele se vor gara in Take Ionescu 56.
Nu inteleg de ce actuala coducere a prmariei nu doreste sa rezolve aceasta situatie. Ar fi in interesul timisorenilor de aflat daca aceste constructii au autorizatie de construire si daca terenul a fost cedat  legal. La ora actuala la aceste constructii nu exista:

    -   panou cu identificarea lucrarii???
    -      Panou  cu numarul autorizatie de constructie, cu numele proiectantului, cu numele constructorului si cu numele beneficiarului, precum si termen de finalizare a executie???
Daca primaria pare a nu fi interesata de acest lucru ce se intampla cu, si Inspectia in Constructii, doarme? 
Domnule primar ar trbui sa trimiteti un control la RATT pentru  ca popa se crede ca poate sa-si  bata joc de intreaga populatie a Timisoarei?                                                                                    Pentru ca intraga actiune sa nu PUTA a afacere oneroasa, popa a  lansta ideea ca in spatial ramas din fostul depou va construi un muzeu al tramvaielor. Nu inteleg cum domnul viceprimar Stoia care doreste folosirea terenurilor primariei la capacitate maxima poate accepta construirea (se vor cheltui fonduri nu gluma) unui kitsh care nu va aduce nici un ban la fondurile primariei.
Domnule primar  transformarea unui depou functional plasat in 
centrul de greutate al orasului, in centru ecleziastic si intr-un asa zis muzeu, nu cred sa fie o idee buna atata timp cat transportul cu tramvaie in Timisoara se degradeaza de la o zi la alta. Parerea mea este ca primaria ar trebui sa inceapa o ancheta si nu sa traga in teapa vinovatii, dar sa-i trimita in justitie pe falsificatori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu