joi, 13 iunie 2013

Pana unde poate merge MARLANIA




 

Pentru a  cunoaste adevarata fata a cuviosului prezentam mai jos salariul pe care popa si-l va platii timp de 25 luni, la  proiect   Management performant prin mijloace ergonomice în acord cu legislaţia Uniunii Europene în domeniul transportului rutier” demarat cu Universitatea „Politehnica” din Timişoara, Universitatea de Vest Timişoara, proiect la care popa in afara de a semna statul de plata nu va face nimic.



Salariu brut/luna (euro)
sarb

1070
goia

1060
busovschi

600
jura

600
nicola

600
bolocan

328

Intrebarea este daca primarul cunoaste valoarea  bonusului pe care popa si-l acorda cu nonsalanta?

ANEXA 5 – Acord de parteneriat

Noi, Universitatea „Politehnica” din Timişoara, Universitatea de Vest Timişoara, Regia Autonomă de Transport Timişoara, suntem de acord să fim parteneri în cadrul proiectului cu titlul: “ Management performant prin mijloace ergonomice în acord cu legislaţia Uniunii Europene în domeniul transportului rutier”, depus în cadrul Programului PARTENERIATE – Competiţie 2013, iar Universitatea „Politehnica” din Timişoara să fie coordonatorul acestuia.    

 Drepturile de proprietate intelectuală rezultate din proiect se vor repartiza între parteneri respectând contribuţia fiecărui partener.
Data:03.06.2013

Reprezentant legal
Coordonator de proiect


Partener 1
Funcţia: Rector
Funcţia: Rector
Nume:Prof. Dr. Ing. Şerban
Prenume:Aurel-Viorel
Semnătura:
Ştampila:
Director de proiect
Nume:Prof. Univ. Dr. Pirtea
Prenume:Marilen
Semnătura:
Ştampila:

Responsabil partener
Numele:Conf. Dr. Ing. Argeşanu
Prenumele: Veronica
Semnătura:
Numele:Lector Univ. Dr.Bota
Prenumele: Eugen-Vasile
Semnătura:

Partener 2

Funcţia: Director General

Nume:Dr. Ing. Goia
Prenume:Ioan
Semnătura:
Ştampila:

Responsabil partener

Numele: Ing. Sârb
Prenumele:Adrian
Semnătura:





Notă:
Instituţia coordonatoare a proiectului are obligaţia de a încheia cu fiecare instituţie parteneră în proiect prezentul Acord de parteneriat. Conducătorul proiectului poate semna exemplare distincte ale acordului de parteneriat, cu conţinut identic, cu unul sau mai mulţi parteneri, astfel încât fiecare partener să fi semnat cel puţin un exemplar al acordului de parteneriat cu conducătorul proiectului.
Prevederile Acordului de parteneriat precum şi a Acordului ferm de colaborare ce va fi încheiat în cazul aprobării la finanţare a proiectului, nu pot conţine prevederi contrare Pachetului de Informaţii şi a contractului de finanţare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu