joi, 20 iunie 2013

Cand un popa conduce RATT...

Timișoara: canicula combătută la RATT cu metode"popesti"

Canicula pune în pericol circulația mijloacelor de transport în comun din Timișoara, mai ales că la nivelul terasamentului se înregistrează chiar și 70 de grade Celsius. Vara trecută, circulația tramvaielor, chiar a fost paralizată zile în șir pentru că smoala din jurul șinelor s-a topit. Acum, autoritățile se pregătesc de ce e mai rău. Nu au bani pentru soluții moderne, dar și improvizația românească funcționează si da dovada de tembelism si ignoranta.



Purtătorul de cuvânt al RATT, Cosmin Bradu, ne precizează: "Ori de cate ori temperaturile de afară depășesc 30 de grade, avem un tramvai - utilaj special care rulează prin oraș pe linia-cale pentru a umezi terasamentul".Precizarea "de a unezi" este perfecta. In loc sa inchirieze cisterna de la RETIM, se practica aceasta improvizatie
Angajații RATT lucrează în ture ca să prevină blocarea circulaţiei tramvaielor, sau chiar mai grav, deraierea lor. Angajații Regiei Autonome de Transport dupa evenimentele de anul trecut au invatat ceva , dar aplica metode improvizate.
Regretabil e ca "papagalul sef" uita sa precizeze ca popa & Co , desi au in magazie mastic Ortec au o amnezie totala si nu mai schimbat masticul bituminos.

Tot "papagalul sef", deoarece popa se fereste de presa ne informeaza ca
angajații îndepărtează smoala care a început să se topească., dar uita sa precizeze ca masticul bituminos (nu smoala domnule papagal) eliminat si opoi necomplectat, duce la distrugerea sistemului elastic al sinei. 
Si toate acestea pentru ca popa sa-si bate joc zilnic de  cele peste 100.000 de persoane care folosesc zilnic transportul în comun si isi pun intrebarea cand se va schimba ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu