marți, 18 iunie 2013

Transportul in comun gratis sau mai exact "Servicii Funerare Complecte"


  

Anunţul a fost făcut după ce un consilier local, Bogdan Herzog, i-a propus primarului să se gândească la posibilitatea ca RATT să acorde gratuitate pentru timişorenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun pe perioada cât au loc lucrări în zona Michelangelo – Piaţa Leonardo da Vinci și traficul este dat peste cap, alesul dând ca exemplu municipiul Lugoj, unde s-a aprobat recent subvenționarea în proporție de 100 la sută a transportului în comun.
„Eu pot să vă divulg că aveam noi un proiect deja destul de vechi ca la un moment dat să fim primul oraş din România cu transport public complet gratuit. Domnul Goia (n.r. – Ioan Goia, directorul general al RATT) are o preanaliză făcută încă din toamnă pe această idee. Oricât ar părea de şocant la o primă privire, până la urmă, dacă se analizează multicriterial ajungem la concluzia că nu-i deloc o soluţie iraţională. Aveam de gând să propun generalizarea gratuităţilor pe mijloacele de transport în comun din Timişoara”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Propunerea vine după ce Regia Autonomă de Transport Timişoara a implementat un sistem integrat pentru eficientizarea încasărilor şi cheltuielilor – ticketing şi monitorizare prin GPS în valoare de circa 4,1 milioane de euro în timpul fostei administrații.


"DE LA FIECARE DUPĂ POSIBILITĂŢI, FIECĂRUIA DUPĂ NEVOI" 

 Tata ILICI trebuie sa fie mandru tot mai mult idealurile ale vechilor tovarasi apar tot mai pregnant in societatea romaneasca. Printre cei care propovduiesc aceste idealuri marete se pare ca este si popa. Sper ca nu vom ajunge sa vedem cum va functiona transportul in comun in noua PREANALIZA a popii deoarece am vazut comunismul: a fost maret, a fost o valvataie dar rezultatul a fost un FAS. Ca exista persoane din afara regiei care, fiind rupti total de realitae pot spune tot felu de "povesti" treaca mearga, dar ca sfintia sa cel mai maret popa care a condus RAT Timisoara sa debiteze astfel de tembelisme e dureros.

Draga popa, daca timp de 4 ani ai lasat de izbeliste transportul cu tramvaiele, deoarece nu ati avut fonduri, cum veti mai cumpara pe viitor tramvaie noi, cand transportul va fi gratis ? Daca stau si analizez "preanaliza facuta" iti urmezi cu incapatanare idealurile - DESFINTAREA TRANSPORTULUI  IN COMUN CU TRAMVAIUL :) :) :). 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu