duminică, 15 septembrie 2013

Calea Aradului locul ales de popa ca sa-si bata joc de calatori!

Aflam din presa locala ca RATT anunţă că, de luni, 16 septembrie, troleibuzele de pe linia 18 vor întoarce la Piaţa Regina Maria. În acest fel va fi asigurată operativitatea liniei 11 troleibuze, care deserveşte o zonă mai aglomerată, şi nesuprapunerea liniilor 11, 14, 18 pe tronsonul comun Gara de Nord -Piaţa Mărăşti. Analizand comunicatul trage concluzia ca Popa nu mai ar troleibuze disponibile. Primaria nu termina podul de la Michelangelo, incepe scoala si trebuie suplimentat numarul troleibuzelor scoase in circulate, iar ce e cel mai grav lucru este ca in depou sunt 4-5 troleibuze trase pe dreapta defecte. jenant este ca presa in loc sa prezinte adevarul ne vinde cu gogosi probabil transmisi de papagalii de serviciu de la RATT. Primarul ar trebui sa stie ca si in cazul in care apare criza lipsei de unitati, popa poate rezolva situatia fara a-si bate joc de calatori. Cu aceste modificari un calator din Calea Aradului, pentru a ajunge la Gara de Nord va trebui sa perforez 2 bilete sau sa utilizeze expresul1. Intrebarea este de ce popa nu foloseste sistemul de ticheting asa cum a fost gandit, adica biletul sa fie valabil 30 sau 60 de minute indiferent cate mijloace de transport folosesti in acest interval. Popa continua sa-si bata joc de timisoreni. Pe portiunea Baritiu Solventu nu mai circula nici un troleibuz. Pentru elevii si profesorii de la lic CFR nu le putem spune decat ca mersul pe jos face piciorul frumos. Cati ani mai trebuie sa treca pentru a iesi din spiritul de turma?

Un comentariu:

  1. De fapt tot orasul este locul ales de popa sa isi bata joc de calatori. Daca in alti ani, dupa inceperea anului scolar in septembrie programul de circulatie se modifica in sensul suplimentarii numarului de vehicule scoase pe traseu, in acest septembrie au ramas tot la programul de vacanta.
    Din pacate, de cand nemernicul asta de Goia si slugile lui Nicola si Jura conduc RATT, nu au stiut sa faca altceva decat sa distruga, sa desfiinteze si sa concedieze, sub masca optimizarii si restructurarii.

    RăspundețiȘtergere