joi, 2 februarie 2012

popa motiveaza pretul biletului de 5 lei

Povestile popii sunt ca si ale  ale  Baronului Münchhausen

nu e popa e Baronul Münchhausen



 automat de bilete


De multe ori citesc unele articole in presa si stau si ma intreb – asa se face ziaristica? Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar a lua o informatie si numai a o copia,dupa opinia mea e o mare lipsa de profesionalism.                                                                                    Intr-un anumit ziar suntem informati ca popa doreste sa puna automate de bilete in toate tramvaiele, autobuzele si troleibuzele din parcul auto.  Un singur automat ar costa aproximativ 7.000 de euro.                                                                                                                                   Prea fericitul e plecat cu pluta, are un lapsus sau a uitat ca  lucreza la o firma de stat cu bani publici? Sa facem un calcul simplu 100 mijloace de transport(sunt modest) x 7000 euro = 700.000 euro.                                                                                                                         popa, nu a facut nici o ora de mentenanta la cei 40 km linie tramvai modernizata, nu a facut nici o ora de mentenanta la parcul de tramvaie dar vrea sa arunce pe fereastra 700.000 euro?                                                                                                                                        Mai popo mai, automatele de bilete se pun in statii pentru a  fi folosite la  mai multe linii, dar la tine aud de automate montate in mijlocul de transport, cine e personajul acesta sinistru care-ti baga in cap atatea tembelisme?
Dar daca citesc mai departe ce declara popa, vad ca e cuprins de  frisoane pentru pretul biletului in tramvai de 5 lei si considera ca de obicei ca timisorenii sunt FRAIERI, aruncandune noi minciuni.                                                                                                         Cercetarea popii la DNA a inceput si din raportul existent se pare ca este acuzat de o frauda pentru o cifra de sase zerouri in euroi.                                                                               Dar sa vedem cu ce ne mai imbrobodeste popa in presa
 “Solutia este de a pune aceste automate in mijlocul de transport, pentru un singur tip de bilet si sa-l distribuim pe baza de bancnota. Am facut un calcul sa ne si amortizam investitia, de aceea e asa mare pretul la bilet. Ele merg de la 5.000 de euro pana la 20.000 de euro, sunt multe variante. O sa incepem cu liniile mai periferice si obisnuim oamenii sa urce prin fata, a spus popa”.


Asteptam sa vedem daca CLT va vota si aceasta prostie. 


Vom continua sa va informam despre minunile de la RA Transport Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu