miercuri, 1 februarie 2012

popa - joaca la doua capete

Primăria TimiÅŸoara are datorii de 12 milioane de euro către RATT 

  

Din Haos ne-am nascut in Haos ne ducem. Sa incepem cu inceputul. La primul concursul pentru director general la RATT (singurul concurs adevarat) don Gigi a  propus candidatilor sa nu mai solicite lunar subventii  de la primarie, propunere acceptata de un singur candidat – popa
In 2011, Regia Autonomă de Transport TimiÅŸoara, aplicand hotararile CLT  a acordat circa 60.000 de gratuităţi în tot oraÅŸul. Pentru aceste abonamente eliberate gratuit. RATT, in baza hotararii CLT ar fi trebuit să primească si sa solicite de la municipalitatea timiÅŸoreană peste 5 milioane de euro, bani care nu au fost viraÅ£i în conturile regiei de transport, dar sa nu uitam de promiusiunea popii.   In 2012, primăria trebuie să aloce RATT o sumă mai mică, pentru că subvenÅ£ia pentru o gratuitate a scăzut de la 30 de lei la 20 de lei pentru un abonament gratuit pe o lună.  Regia de Transport din TimiÅŸoara nu a primit subvenÅ£iile de la primărie de cand director e popa.. AÅŸa se face că, în prezent, regia ar avea de încasat aproape 12 milioane de euro, dar sa nu uitam ce a promis popa.                                                                                                                                           Transportul in comun din Tiumisoara a fost pus pe butuci de triumviratul Don Gigi – popa – chisculita, cei care au convenit ca popa nu va solicite subventiile legale, urmand ca Don Gigi sa-i puna pe cap patrafirul. Popa a pierdut in  in instanta postul de director al RATT, dar  influenta lui don Gigi care in Timisoara e colosala a facut ca la recurs sa se anuleze sentinta.  S-a dat un verdict HILAR.  “Procesul nu a fost judecat in sectiunea care trebuia” si ... s-a reluat.
In acest moment popa joaca la doua capete, Don Gigi si USL-asi si ca urmare azi apare un articol  intr-un ziar cu o puternica orientare de stanga (ma refer la patroni) in care se da cu caramida in primarie.     

 Sa  vedem ce ne mai spun ziaristii
Directorul DirecÅ£iei de Transport din cadrul Primăriei TimiÅŸoara, Culiţă ChiÅŸ, spune că în fiecare lună municipalitatea virează bani în conturile regiei de transport pentru cheltuieli curente. “Nu putem să dăm toÅ£ii banii deodată, îi dăm ÅŸi noi cum putem. ÃŽn fiecare lună virăm către RATT o sumă de bani,  după posibilităţile pe care le avem. Anul acesta, am scăzut subvenÅ£ia la 20 de lei pe lună pentru un abonament, pentru că sumele din anii anteriori erau foarte mari”, spune Culiţă ChiÅŸ. Individul acesta chisculita e incolor, inodor si cu intelectul, mult  sub cel al unei maimute, astfel incat frazele debitate de el sunt apa de ploaie.            Spune ca primaria nu a avut fondurii, dar la sfarsitul anului 2011 au aparut, parca peste 8.000.000 euro din neant. De fapt s-a schimbat legislatia in 2011 si acum fondurile necheltuite pot fi folosite numai cu aprobarea CLT. Ce s-a intamplat cu acesti bani in anii trecuti doar sfintii din primarie stiu.

Ce debiteaza popa in articol                                                                                                               Ioan Goia, directorul RATT, spune că datoriile Primăriei TimiÅŸoara către regia pe care o conduce se ridicau la aproape 51 de milioane de lei. ÃŽnsă această problemă a fost rezolvată. “Nu mai avem nici o problemă cu cei de la primărie. Ne-am înÅ£eles ca în schimbul datoriei de 51 milioane de lei să achite ratele la autobuzele cumpărate în urmă cu ceva ani. Din calculele noastre, în următorii 5 ani, nu vom mai achita nici o rată, iar aceste dări vor trece în curtea primăriei, spune Ioan Goia.                                                                                                                 Se poate observa limpede cum popa face un joc dublu. Nu se stie inca cine va fi viitorul primar, in consecinta daca va castiga Don Gigi “Nu mai avem nici o problemă cu cei de la primărie. Ne-am înÅ£eles ca în schimbul datoriei de 51 milioane de lei să achite ratele la autobuzele cumpărate în urmă cu ceva ani. Din calculele noastre, în următorii 5 ani, nu vom mai achita nici o rată, iar aceste dări vor trece în curtea primăriei”, daca vor castiga USL-asi(al caru membru este) va declara “ primaria ne-a falimentat, de mai bine de 4 ani nu am primit nicio o subventie”        

 Vom urmari cu atenti presa si va vom aduce la cunostinta toate manevrele popii (uslalul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu