sâmbătă, 11 februarie 2012

popa incepe sa aprinda facli prin Timisoara

La TimiÅŸoara iau foc tramvaiele în mers…

BUCLA AEM

In data de 11.02.2012 un tramvai a luat foc in mers in bucla de la AEM

Celebrul purtator al minciunilor popii, pupicurist Cosmin Bradu, ne comunica cu candoare:


Din primele date, se pare că a fost un scurtcircuit la niÈ™te cabluri. 20 de minute a fost afectată circulaÈ›ia pentru că am fost debranÈ™aÈ›i pentru a putea interveni pompierii. CirculaÅ£ia tramvaielor a fost reluată ulterior”
Dar cu candoarea proprie, uita sa precizeze adevaratele motive: lipsa lucrarilor de intretinere la parcul de tramvaie.   
 
Am sa dau o explixatie pe intelesul tuturor.Toate tramvaiele au un sistem de decuplate automat al instalatiei electrice la aparitia unei defectiuni (scurtcircuit) in instalatie. De la venirea la conducere a popii nu se ma face  verificarea acestor automate deoarece din dispozitia unui DOBITOC si cu aprobarea popii s-a casat toata instalatia nemteasca de verificare si reglare a acestor dispozitive. In acest moment  tramvaiele au scurtcircuitata aceasta iunstalatie. In cazul unor defecte mari (curenti mari) debranseaza automatul din substatia de transformare redresare a sectorului respectiv, iar in cazul unor scurtcircuite de un amperaj mai mic  TRAMVAIELE  IAU  FOC. 



Reprezentanţii Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă Banat şi specialiştii RATT urmează să stabilească exact din ce cauză a izbucnit incendiul. Sunt foarte curios sa vad rezultatul anchetei si masurile care se vor lua si cand popa va fi luat la intrebari.
                                                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu