duminică, 17 iunie 2012

Ar fi tragic daca ar fi adevarat


Culita Chis si-a gasit un prieten si nu pleaca din primarie ??????????????

17 Iunie 2012 / de: Redactia@deBanat.ro

Încă din timpul campaniei electorale, apoi într-o conferință de presă făcută în calitate de primar ales al Timișoarei, Nicolae Robu le-a transmis un mesaj destul de clar șefilor de direcții din primărie și secretarului Ioan Cojocari. Și anume, că nu va putea lucra cu ei, motiv pentru care ar cam trebui să-și scrie demisiile sau cererile de pensionare. Acum încep să apară și replicile celor vizați.
Ioan Cojocari a răspuns clar zilele trecute, dând cu tifla acestor sugestii, afirmând că nu pleacă. Și șeful de la Mediu, Vasile Ciupa, care, la un moment dat, își făcea dosarul de pensioare, e decis să rămână pe loc. Măcar până derulează tunul de 25 de milioane de euro pentru gâdilatul firelor de iarbă și pomilor de oraș. Exact, bani puși deoaparte pentru SC Drufec. Ciupa se laudă că ar avea deja niște pile pe la PSD care l-ar lăsa în pace până dă tunul.
Nu se dă dus din primărie nici Culiță Chiș, șeful celei mai importante direcții, cea Edilitară. Socotit băiatul de mingi al lui Gheorghe Ciuhandu, Chiș s-a pus zălog pentru cele mai discutabile afaceri din primărie. Un prieten bun de-al lui, Dragomir, prins cu șpaga în brațe, a fugit, fiind dat în urmărire generală. Asta, înainte de-a spune cu cine împărțea șpaga.
Culiță Chiș se laudă mai nou prin primărie că va mai rămâne ani buni în același post. Mai ales că, la fel ca Ciupa, are în derulare niște licitații cu dedicație. Pe ce se bazează? „Sunt prieten bun cu Sorin Supuran, pe mine nu mă schimbă nimeni!”, spune Chiș oricui este dispus să-l asculte. C-o fi sau nu așa, rămâne de văzut în viitorul apropiat, numai că aici ar fi o problemă. Supuran nu este unul dintre prietenii din partid ai lui Robu. Ba chiar din contră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu