sâmbătă, 16 februarie 2013

Popa a uitat de intretinerea liniilor de tramvai :)


RATT a intervenit cu o macara pentru a repune tramvaiul pe șine Articol preluat din TION

Tramvaiul se deplasa pe linia 5, pe Calea Bogdăneștilor, către Ronaț, iar la un moment dat a deraiat de pe șine. Mijlocul de transport în comun nu avea viteză, iar din fericire nici unul dintre călători nu a fost rănit. Pentru repunerea pe șine a tramvaiului, angajații RATT au intervenit cu o macara timp de câteva zeci de minute. În tot acest timp traficul mașinilor pe Calea Bogdăneștilor a fost îngreunat, circulația fiind dirijată de angajații RATT. Circulația tramvaielor pe linia respectivă a fost blocată, fiind pus la dispozițe un autobuz care a circulat pe același traseu cu tramvaiul.
Angajații RATT au povestit că nu este pentru prima dată când se întâmplă un astfel de incident în zonă. În urmă cu doar câteva săptămâni a avut loc unul similar. Tramvaiele deraiază din cauza șinelor deteriorate. Pentru a evita astfel de incidente reprezentanții RATT speră ca în viitorul apropiat șinele respective să fie înlocuite cu unele noi.
„Este vorba despre o deraiere pe o porțiune de o linie cale, unde am mai avut probleme și în trecut. Vom interveni mereu, însă la un moment dat va trebui să se intervină și să fie înlocuită toată linia din zona respectivă”, a declarat Cosmin Bradu, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Timișoara.

D-nul Bradu e un purtator de cuvant constincios, dar un angajat care nu are nici o legatura cu tehnica. Daca ar fi corect (lucru probabil absurd in parohia popii) ar spune ca sectia Linie Cale Contact Substatii este pe masa de resuscitare. Practic a fost desfintata. La echipa de linie cale popa mai are cel mult 12 angajati care trebuie sa pastreze in conditii optime 80km linie cale. 
La fel ca parcul de tramvaie se prezinta si linia cale si linia contact. Celebrul triunvirat al Timisoare Don gigi, pisculita si popa au afut un singur scop distrugerea transportului cu tramvaiele din municipiul Tmisoara 
Regretabil e ca actuala conducere din primarie continua sa patreze aceasta conducere a regiei care practic a pus pe butuci transportul electric.
Sunt foarte multi timisoreni care doresc tramvaie noi. Acestora doresc sa le atrag atentia numai la cateva aspecte :
-   Nu exista un depou modern care sa poata asigura o exploatare civilizata a acestor tramvaie. SOLICITATI CONSTRUIREA UBUI DEPOU 
-   Linile traseelor 7, 5 (Ronat), 4(bv.Cetatii, cal. Vidrigin, bucla AEM, cal.Buziasului, bucla Optica sunt cancer pentru tramvaie cu podea joasa)
-   Nu se mai face mentenanta la linia cale, linia de contact si substatii. Imi cer scuze pentru ce voi scrie dar dintr-un ca...t nu poti face bici care sa si pocneasca.
Un tramvai a deraiat la Timisoara. Circulatia pe linia 5 a fost blocata



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu