joi, 1 decembrie 2011

Pieton lovit de tramvai în Piaţa Libertăţii din Timişoara

Dupa ziarul Adevarul:
http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Pieton_izbit_de_tramvai_in_Piata_Libertatii_din_Timisoara_GALERIE_FOTO_0_600540019.html
Un bătrân a fost călcat de tramvai, în această dimineaţă, în Piaţa Libertăţii din Timişoara. Pietonul nu s-a asigurat la traversarea străzii, astfel că a fost izbit în plin de garnitură. În momentul accidentului, mijlocul de transport în comun era plin de pasageri, care au asistat fără voia lor la accident.
"Lucrurile sunt destul de clare. Pietonul nu s-a asigurat la traversarea terasamentului. Vatmanul garniturii nu era sub influenţa alcoolului.


Comentariu la articol:
stimate ziarist(a), In afara de parerea politistului ar trebui sa mai cautati - functionau toate sistemele de franare:electric, pneumatic, de urgenta prin schimbarea sensului de rotatie al rotilor, saboti ? - cand a fost facuta ultimarevizie a acestui vagon ? - cand a fost facut ultimul instructaj vatmanului. In acea zoba - sistemul de protezare a acidentatului functiona?(cosul de protectie) in apropierea statiei viteza nu trebuia sa fie mai mare de 5km/h ? Numai dupa ce aveti toate datele publicati declarati de genul: "Lucrurile sunt destul de clare. Pietonul nu s-a asigurat la traversarea terasamentului. Vatmanul garniturii nu era sub influenţa alcoolului. Am deschis o anchetă în acest caz" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu