luni, 7 ianuarie 2013

ADEZIUNE




Stimati Consilieri Locali

Am aflat  ca in ultimul timp popa solicita din partea angajatiilor adeziuni de sustinere, pentru a vi le inainta sau poate pentru a motiva o greva J
Intr-un spirit constructiv am hotarat sa-l sprijin si sa-i enumar, care sunt dupa parerea mea, cele mai importante REALIZARI  ale popii :

1.      A inceput menajeriatul la RATT in baza unui fals in acte publice.
2.      A desfintat depoul din Bv.Take Ionescu 83 , pentru a se ridica o biserica, de fapt un viitor loc de munca. Hotararea de CL Timisoara a fost luata in baza unui act transmis de popa catre primarie prin care se arata ca RATT nu ar avea nevoie de acel spatiu. In realitate popa neavand nici o competenta in a face acest lucru actul e tot un alt fals.
3.      A desfintat Atelierele Centrale din Bv.Take Ionescu 56. Au disparut :
-          Atelierul de bobinaj
-          Atelierul de prelucrari mecanice
-          Atelierul de forja
-          Turnatoria de fonta si neferoase
-          Atelierul de piese de schimb
4.      A mutat Sectia Linie Cale Contact Substatii din str. Garii nr.17(spatiu nefolosit de 4 ani)  in Dambovita. Aceasta mutare practic a dus la  DESFINTAREA sectiei LCCS.
5.      A distrus parcul de tramvaie al Timisoarei. Politica popii de a SISTA activitatile de revizii planificate la parcul de tramvaie, executand numai lucrarile accidentale a dus la degradarea parcului circulant constant si iremediabil, ajungandu-se de la un parc circulant de 85-92 trenuri de tramvai in anul 2007 la actualul parc de 45-50 vagoane de tramvai in anul 2012.
6.      A compromis o investitie de 40.000.000 euro – Modernizarea a 40 Km linie de tramvai - prin neexecutarea lucrarilor de intretinere precizate in Cartea Tehnica a Constructiei.

Cu asemenea MARETE REALIZARI popa trebuia destituit inainte de a fi numit



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu