miercuri, 2 ianuarie 2013

Investitiile popii - Bani aruncati in vant!



Cam asa arata si sumele de bani platite de popa pentru diverse proiecte tehnice, gandite pentru „binele urbei”.
Nu stiu exact cat au costat proiectele, dar din informatiile mele au fost bani grei aruncati in vant.
Vom incerca sa analizam necesitatea care a dus la solicitarea executiei acestora.

1.    Linie de tramvai la Mosnita. Nu poate sa ma convinga nimeni ca atata timp cat Timisoara are peste 30 km linii de tramvai nemodernizate , ca atata timp cat in Timisoara exista doar un singur depou de tramvaie era O NECESITATE STRINGENTA de a face un astfel de proiect, chiar si numai la faza de studiu de fezabilitate. Singura necesitate era daca se dorea construirea unui depou pe terenurile lui don ”...”

2.    Trecerea liniilor de cale ferata dintre Gara de Est si Gara de Nord pe estacada. Probabil ca prin acest proiect se vor creea multe  locuri de parcare, se vor anula poduri CF care stranguleaza circulatia auto, dar ... de ce proiectul trebuie sa fie platit de RATT, atata timp cat nu exista nici un, studiu prin care se prevede utilizarea aceastei estacade? De asemenea nu pot intelege PUTUL GANDIRII popii. De ce faci un proiect atata timp cat CFR-ul  nu are nici un proiect de legare a Garii de Nord cu Gara de EST?. Va gasi cineva acest proiect peste 15-20 de ani?

3.    Vaporetto. Don GIGI,pisculita si popa au dorit sa cumpere vaporase si sa asigure transportul public pe Bega. Probabil comisionul la vaporase era aproape de comisionul de la autobuze J.  Probabil pentrun conducerea vaporaselor popa urma un nou curs de navigatie fluvialaJ. Pentru agrement, dupa ce se va deschide ecluza si dupa ce se vor amenaja malurile,s-ar putea sa fie rentabil, dar ... popa dandu-si seama ca transportul cu tramvaiele va fi pe butuci, s-a gandit la transportul in comun cu vapporeto.


4.    Casarea liniei de tranvai nr.3. Pentru casarea acestei linii popa a comandat o documentatie tehnica, care sa ne nviga ca aceasta linie trebuie casata. Cred ca este una din cele mai mari GOGOMANII a popii, domnule primar. Dupa ce linia a fost distrusa de lucrarile executate de Aquatim, care in autorizatia de constructie nu a fost obligata sa refaca ce a distrus, era practic la mintea unui gibon ca nu se vor face investitii pentru repunerea unei linii de tramvai vechi si uzate.                                            Profitand „de prostia omeneasca” popa a lansat comanda si....(cititor e rugat sa traga concluzia)     

5.    Linie de troleibuz la Dumbravita si Ghiroda. Sunt doua poiecte despre care am vorbit detailat

6.    Realizarea muzeului de tramvaie.

Depoul 1 e-ngropat
De un  popa, fara sutana
Cand biserica a ridicat
El zice c-ar fi urlat:

"Aici sunt banii dumneavoastră"!

Se pare ca popa are pregatire la baietii cu ochi albastrii, deoarece acest proiect este menit sa acopere PROSTIA facuta cu inchiderea depoului de tramvaie pentru a construi un viitor loc de munca popii si o casa unde sa se inchine cuvioasele slujitoare ale celor sfinte.                                                                          Ce este foarte grav este ca o firma falimentara demareaza un proiect care nu va aduce in conturile goale ale regiei degat VANT si FURTUNA.  Practic e exact cei lipseste chelului. O TICHIE DE MARGARITAR.

7.    Al doilea sens de circulatie cu troleibuzul pe b-dul Parvan si extinderea liniei de troleibuz pe str. Lidia sunt doua proiecte MATUSALEMICE gandite de popa si care de 15 ani stau in sertarul popii

Analizand toate aceste studii si proiecte, constat ca toate au cel putin un punct comun:
au fost realizate pe bani grei, au fost platite de popa, din nu stiu ce fonduri, probabil pe mana scurta , nu s-au realizat ca investitii si probabil ca multe nu se vor mai realiza, dar... in mod sigur au ... scurgeri de fonduri prin ceva buzunare  :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu