sâmbătă, 13 iulie 2013

Domnule Primar nesimtirea popii are limite?

Cercetasii din Timisoara au facut curat in tramvaiele RATT

Cercetasii din Timisoara au facut curat in tramvaiele RATT
Scris de B.A.M - O trupă de aproximativ zece cercetaşi timişoreni a luat cu asalt, în acest weekend, depoul RATT din zona Dâmboviţa. Înarmaţi cu mopuri, mături şi alte ustensile de curăţat, aceştia s-au urcat în tramvaiele regiei şi, cu multă migală, le-au făcut să sclipească de curăţenie. 
 Acţiunea cercetaşilor doreşte să marcheze împlinirea a 100 de ani de cercetăşie în România şi zece ani de când în Timişoara funcţionează Centrul Local „Licos”.
„Această acțiune face parte dintr-un proiect mai mare, Centenarul Cercetăşiei în România şi ne-am adunat ca să curăţăm tramvaiele din Timişoara. Până acum am curăţat patru tramvaie, dar sperăm la cât mai multe tramvaie până mâine. Sunt destul de murdare, se vede că oamenii nu au prea multă grijă ce lasă în urma lor. Noi facem tot ce putem. Eu sper ca până mâine să curăţăm încă trei”, am aflat de la liderul Centrului Local „Licos” Timişoara, Ioana Tripa.
Acţiunea cercetaşilor va continua şi duminică. În viitor, ei speră ca şi timişorenii de rând să li se alăture pentru a face curăţenie în mijloacele de transport din municipiu.
Daca  aceasta este noua viziune a popii pentru curatirea vagoanelor trebuie sa ne asteptam ca urmatoarele echipe sa fie solicitate de la Primarie, CJT, sediile partidelor, iar ultimul vagon sa fie curatit de consiliul de conducere al RATT sub lupa popii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu