luni, 29 iulie 2013

Se clatina tronul popii?




 In mod curios dupa unii, normal dupa altii intr-o foaie de-a noastra apare un articol cam naspa despre Naslau. se pare ca popii au inceput sa-i tremure budigaii si apeleaza la "amicii" din presa, ca nu degeaba a cotizat constant ani de zile...
Acum va trebui sa vedem contra reactia, care ar trebui sa-i aminteasca CUIVA ca, popa are un dosar in instanta, un dosar la procuratura si un dosar la DNA. 
e dandana mare don parinte :)

Robu, in cazul Ionut Nasleu: ori minte, ori gafeaza


În fine, după mai multe refuzuri de-a comenta pe marginea subiectului, vineri, primarul Nicolae Robu a catadicsit să scoată câteva cuvinte referitoare la protejatul său, Ionuț Nasleu. Acesta a fost dat afară de premierul Victor Ponta, fără explicații, din funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Restituire a Proprietăților (ANRP). Dacă nu au existat explicații oficiale, în schimb s-au făcut foarte multe speculații privind demiterea acestuia. Una ar viza legăturile periculoase dintre fostul PRM-ist și Gigi Becali, ultimul având pe rol două procese cu ANRP, dintre care unul a fost câștigat, urmând să primească 56 milioane de euro pe un teren ale cărui drepturi litigioase le-a cumpărat doar cu un milion de euro.
Revenind la Robu, el a afirmat că nu s-a interesat de motivele demiterii. „Nu am cerut nimănui explicații. Numirile și destituirile nu sunt competența mea”, a afirmat liderul PNL Timiș. Și asta, în condițiile în care chiar el l-a promovat pentru funcția în cauză. „Ziaristul de terasă” nu poate afirma că ditamai primarul Timișoarei minte, dar crede că ascunde adevărul atunci când afirmă că nu s-a interesat de demitere. Chiar să nu te interese de ce un om pentru care ți-ai pus obrazul a fost dat afară? Dar dacă a fost prins că are mâinile prea lungi? Dar dacă s-a descoperit că are competențele manageriale ale unui birjar? Sau poate nu venea la lucru, obosit de nopțile lungi alături de prietenii săi, maneliștii?
Prin urmare, dacă Robu chiar a spus adevărul, mi se pare c-a făcut o gafă mult mai mare decât dacă ar fi mințit. Cu atât mai mult cu cât a recunoscut, dând dreptate „Ziaristului de terasă”, că va avea în continuare grijă de Nasleu, urmând să-i caute o nou slujbă. Evident, la stat, și într-o funcție de conducere. „În continuare, Ionuț Nasleu are susținerea mea pentru orice poziții care se vor mai ivi”, a spus Robu. E clar, nu? Incompetent (dacă nu ceva mai mult) la București, dar bun pentru o funcție de conducere în Timiș. Și să ne mai plângem că Bucureștiul ne privește ca pe niște provinciali! Ca să nu mai vorbim de latura morală a discuției. Fiindcă a lipit niște afișe în campanie și l-a susținut pe Robu, chiar trebuie să primească un job de conducere și bine remunerat la stat? Pe motiv de asistat social, că de competențe nu se pune problema!

 

Un comentariu:

  1. ce bine ar fi daca fiecare don quijote ar avea un Sancho Panza a lui, care sa ii dea medicamentele la timp

    RăspundețiȘtergere