luni, 8 iulie 2013

Drept la replica

:uimit2: Iata ce reactie la desenele realizate de mine, am gasit pe blogul transportulincomun.blogspot.ro:


Citeaza
Voi incep prin a defini Kitsch este un termen care provine din limba germană și denotă stil prost, de prost gust, deseori în legătură cu diletantism artistic. De obicei kitsch se folosește în legătură cu obiecte pseudo-artistice de prost gust, față de stiluri cu adevarată valoare artistică și estetica sofisticată.
Dupa parerea mea toata aceasta zarva cu muzeul tramvaielor nu va fi alceva decat o realizare tipic a popii. Sa fiu mai clar. Vor fi prezentate tramvaie, dar acestea nu vor avea pe ele nici 20% piese originale. Deci popa va realiza un kitsch veritabil pe care ilva prezenta ca "Muzeul tramvaielor". Daca asa zisul muzeu se va numi "Copiile tramvaielor care au circulat in Timisoara" am putea spne ca e OK.
Regretabil e ca popa conoaste ce insemna un muzeu al tramvaielor, avand ocazia sa viziteze un astfel de muzeu in Austria unde i s-au aratat plansele originale ale tramvaielor si i s-a spus ca pentru a avea o piesa de muzeu vagonul trebuie refacut numai cu piese autentice reconditionate de specialisti.Vazand asa zisul vagon cu cai austriacul uitandu-se la el a avut o singura apreciere KITSCH
De fapt asa zizul muzeu pe care popa il trambiteaza si despre care eu nu cred ca se va realiza vreodata, il va reprezent6a pe popa perfect. Va fi o poleiala ieftina si de prost gust la fel cum a ajuns transportul in comun din Timisoara.

Mai jos va prezentam de pe pagina RATT modul in care se realizeaza UN KITSCH


Desigur, nu s-a precizat corect nici sursa, nici autorul si se foloseste de aceste desene pentru a-l ataca pe directorul regiei. :crazy:
Sunt niste desene, realizate in timpul liber, fara nicio legatura cu muzeul RATT. Ce o fi avand acest bloger cu hobby-ul meu, kitsch sau nu? Ce treaba are un desen cu utilizarea de piese originale ? :crazy: A crezut cumva blogerul ca avem in lucru realizarea in marime naturala a unui tramvai dupa desenul meu? :rad_masa: Asta ne-a trebuit daca am inceput sa discutam de imprimante 3D... :rad_masa:
Poate-i comentati voi ceva pe acolo ca eu nu am cont pe retelele de socializare.

Persoana care publica aceste randuri pe blogul RATT, FB, din pacate si nu stiu de ce refuza sa-si spuna parerea pe blogul nostru. Probabil de jena, deoarece interzice anumitor persoane accesul pe blogul RATT unde e mare tartore (oare stie popa :) )
Avand in vedere ca blogul nostru e deschis pentru toata lumea va asteptam domnule sa va aratati admiratia fata de popa, deschis asa cum o simtiti.
PS poate in acest fel mai castigati o gradatie la salarizare :)


3 comentarii:

  1. Stimate domnule MC (DQ), aveti sase conturi active deschise pe forumul RATT, conturi neinchise din respect, cu toate ca regulamentul forumului interzice deschiderea de conturi paralele.

    P.S. Desigur ca astept si o marire a salariului. Aceasta este ultima postare pe blogul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta nui o replica. e doar un atac la persoana. adevarul e ca-i luat tzeapa crezand ca popa construieste tramvaie si nu ai cohones sa recunosti

    RăspundețiȘtergere
  3. Forumul RATT e pe calapodul popii. In cazul in care cineva publica ceva ce nu convine, articolul e marginalizat(scos si dosit), iar daca are impertinenta sa continue e scos din forum. Aceasta complectare e pentru forumistii care ne citesc.

    RăspundețiȘtergere