vineri, 6 iulie 2012

Dupa 4 ani adevarul iese la lumina


Directorul RATT a fost propus pentru trimitere în judecată

6 iulie 2012, 11:35 |  Autor: Lavinia Bălulescu 

Ioan Goia (foto dreapta)
TIMIŞOARA

Ioan Goia (foto dreapta)

Reprezentanţii IPJ Timiş au anunţat că au încheiat cercetările pentru infracţiunile de fals în declaraţii, abuz în serviciu şi uz de fals în ceea ce îl priveşte pe Ioan Goia, directorul Regiei Autonome de Transport Timişoara.
Goia este acuzat că în 2008, înainte de a da concurs pentru ocuparea funcţiei de director al RATT, a întocmit o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia era compatibil şi îndeplinea toate condiţiile cerute pentru participarea la concurs, deşi deţinea acţiuni la o societate al cărei obiect de activitate interfera cu cel al RATT.
S-au efectuat cercetări şi în ceea ce le priveşte pe şefa de la resurse umane şi consilierul juridic. Ambele au vizat şi semnat documente prin care au fost concediate abuziv 14 persoane, pe diferite motive neîntemeiate. Cei concediaţi i-au acţionat în instanţă pe suspecţi, instanţa obligându-i pe învinuiţi să reîncadreze respectivele persoane, plătindu-le o sumă totală de 625.610 lei.
Conform reprezentanţilor IPJ Timiş, cercetările au fost finalizate şi s-a înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecată a celor trei suspecţi. 

Un comentariu:

  1. Suma sa o plătească bulangiul ,nu RATT -ul . Ca destul plătim bilete pentru furturile lui ! Credeam ca sa schimbat ceva dar încă nimic ! Sunt indignat si cit e asta director nu fac bilet.

    RăspundețiȘtergere