marți, 10 iulie 2012

Se pare ca popa ne considera cel putini FRAIERI.


Se pare  ca popa ne considera cel putini FRAIERI. 

Au trecut deja peste 24 de ore de la intreruperea circulatiei tramvaielor pe linia 9 si nici un comunicat de presa din partea RATT in care sa ni se spuna clar ce s-a intamplat.  In 24 de ore se putea curata bitumul in toata Timisoara si se putea turna un strat nou, mai ales ca popa are in magazie din 2008 cateva to de bitum. De ce nu s-au facut lucrarile scadente la timp si s-a ajuns in aceasta situatie penibila cineva ar trebui sa-si puna intrebari si sa-l traga pe popa de urechi.                                                                                                                                                         Sfidand timisorenii,  popa a plecat in vacanta sa se relaxeze. E normal dupa plecarea lui don gigi e surmenat.                                                                                                                                         Generalul a plecat de pe front taman in timpul unei batalii. Brava natiune, ar spune Nea Iancu.                                                                                                                                                         Nu-mi permit sa trag concluzii, dar banuiesc ca daca popa a fugit de pe campul de lupta cineva din cadrul regiei ar trebui sa faca o conferinta de presa  si sa  explice situatia, CEARANDU-SI SCUZE TIMISORENILOR.
In loc de acestea aflam din ziare
„Având în vedere temperaturile ridicate din ultima perioadă, stratul de izolaţie de la baza şinei de tramvai de pe bulevardul Liviu Rebreanu s-a topit şi a ajuns pe suprafaţa de rulare a tramvaielor. Pe toată linia tramvaiului 9 (de la staţia Dâmboviţa la staţia A.E.M.) au fost introduse autobuze care opresc în toate staţiile de pe traseu. Până la finalizarea lucrărilor de curăţare a şinelor de tramvai – una, doua sau zece luni - tronsonul liniei 9 este deservit de autobuze.”,  ne spune  şefa Biroului Relaţii Publice al RATT, Silvia Oprea o persoana care nu are nimic in comun cu intretinerea liniei cale, sau aflam de la un alt mare specialist „ ca sunt probleme şi la celelalte linii, dar deocamdată nu s-a ajuns în situaţia să fie nevoie să înlocuim tramvaiele cu autobuze şi pe alte trasee. Dacă vom ajunge în situaţia ca tramvaiele să nu mai poată circula nici în zona centrală, vom fi obligaţi să introducem autobuze şi aici”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al RATT, Cosmin Bradu.
 RUSINE popo si TUTUROR  CADRELOR  DE CONDUCERE DIN REGIE




Un comentariu:

  1. Directorul popa a fost numit politic fiind omul lui Cihandu .Nu e capabil de nimic! drept dovada mizeria din tramvaie, problemele cu substatiile atit iarna cit si vara. Ca pe linia 9 a cazut substatia , azi se fac probe si daca tine e ok , daca nu autobuzul..

    RăspundețiȘtergere