joi, 19 iulie 2012

Lista lui Robu: cine si cand zboara din primarie! Felicitam initiativa!



În ultima perioadă, primarul Nicolae Robu și-a atras critici mai mult sau mai puțin voalate, atât în interiorul filialei PNL Timiș, dar și în rândul timișorenilor obișnuiți. Motivul acestor nemulțumiri este faptul că Robu n-a trecut la „primenirea” instituției pe care o conduce și nu i-a schimbat din funcții pe șefii moșteniți de la fostul primar Gheorghe Ciuhandu.
Discuțiile au apărut în contextul în care schimbarea acestor funcționari a fost o temă majoră a campaniei electorale a lui Nicolae Robu. Cu toate că actualul primarul nu face nicio declarație publică vizavi de aceste aspecte, surse liberale susțin că Robu are un plan complet privind schimbarea acestor șefi. O listă cu schimbările care se vor produce în primărie a început deja să circule printre liderii liberali.
Potrivit acesteia, primul om care va pleca din primărie este celebrul Vasile Ciupa, zis „Arendașul”, directorul Direcției de Mediu, unul dintre cei mai fideli oameni ai lui Gheorghe Ciuhandu. Pe el nu-l va mai prinde pe funcție ziua de 1 septembrie. Imediat după Ciupa va veni rândul lui Ioan Goia, directorul RATT, Robu începând deja un război de gherilă împotriva acestuia. Următorul pe listă este Martin Staia, directorul Direcției Patrimoniu, al cărui „deadline” este în partea a doua a lunii septembrie. Se pare că pe Staia, unchi al fostului viceprimar Adrian Orza, nu l-au ajutat prea mult odele ridicate lui Robu la venirea acestuia în primărie.
La începutul lunii octombrie sunt „programate” să iasă din decor Aura Junie, șeful Direcției de Dezvoltare, și Mihaela Crucița Mârza, șeful Auditului. Prima este o foarte bună prietenă a familiei Ciuhandu, iar a doua e cunoscută mai ales pentru că ar fi cel mai intrigant personaj din primărie. În luna octombrie se va produce o mare restructurare la SC Administrația Domeniului Public (ADP), care ar putea merge până la desființarea societății. Cu această ocazie se va renunța și la serviciile directorului Liviu Barbu, „jupânul” contestatului sistem Telpark.
Luna noiembrie este rezervată șefului Direcției Tehnice, Culiță Chiș, penultimul de pe lista lui Robu. Într-un final apoteotic, în luna decembrie se va produce și MAREA SCHIMBARE a veșnicului secretar al primăriei, Ioan Cojocari, zis și „Tata Jean”.

Un comentariu:

  1. Era si timpul...felicitari pentru initiativa ne bucuram sa auzim asa o veste...

    RăspundețiȘtergere