miercuri, 26 octombrie 2011

Concluzii



"La colt sta Nelu, zis Rinjitu
 Face gargara cu sodou
 E plin de fire rosii
 Si-inca miroase a depou"

Incep sa fiu complect derutat.
In toata presa se anunta ca RATT este in colaps financiar si  nu poate palti energia electrica consumata, dar in site-ul Ministerului Finanţelor Publice regia incheie anul un profit net de 9.447.071 RON.
Intre pe alte site-uri si constati ca regia este pe locul 1in topul de profit din Romania (soc de transport) Top a fost realizat pentru Romania, domeniul 4931: Transporturi urbane, suburbane si metropolitane de calatori, conform datelor de bilant aferente anului 2010.
Cine minte?
S-au subventi pe care primaria trebuie sa le acorde  (legal) in calculele Ministerului Finanţelor Publice exista, dar in realitate primaria nu le transmite regiei, sau intregul sistem economic din Romania este aiurea.
Vred ca prima varianta e cea viabila si singura concluzie care se poate trage este ca don Gigi si don parinte Goia jongleza cu subventiile in sensul ca unul nu le da iar celalalt nu le solicita.
Concluzia populatia timisoarei este tinuta pe post de FRAIER( cuvantul ar trebui sa fie mult mai dur).
-           Graficele de circulatie ale mijloacelor de transport sunt tot mai mai rele din zi in zi astepti in statie tot mai mult. ATENTIE IN CURAND SAMBATA SI DUMINECA VOR DEVENI ZILE PIETONALE
-          Mizeria din mijloacele de transport ne copleseste
-           siguranta in circulatie se indreapta spre ZERO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu