sâmbătă, 29 octombrie 2011

Pupincurismul la RATT a ajuns la APOGEU


Lui don parinte goia ii place sa fie pupat in cur la fel cum si el pupa dosurile sus-pusilor, la care considera ca nu-s de ajuns limbile din dosurile imputite trebuind sa linguseasca si sa minta si sa ofere plocoane pentru proslavirea celor puternici.

 Il venereaza atat de mult pe don Gigi incat crede ca ii intuieste dorintele si desi e o blasfemie seful e considerat atotputernicul, atot stiutorul, insusi ZEUS.

Cand Gigi da un semnal nimic nu mai conteaza, totul se anuleaza, e prezent cu plecaciuni si osanale, ia notite ascultand si mirosind cu nesat toate aerele lansate.
La fel cum pupa dosurile iubeste la nebunie sa fie lins in cur de subalterni. Aplica metoda seful e foarte ocupat si asteapta ca pupincuristi amatori si profesionisti sa se intreca a-i prezenta supunerea si al gadila in mod placut cu limbile lor, omagiindu-i calitatile de conducator iubit.

Subalternii care nu care nu respecta dictonul "Seful regurgiteaza ideea, noi le apreciem si le aplicam" sunt inlaturati,fiind niste incompetenti si niste razvratiti. Orice subaltern are obligatia de a spune Da cand don parinte zice Da si Nu cand el zice Nu.

Subalternul are obligatia de a nu-l deranjeze cu prezenta si cu probleme de serviciu. Clipe de gandire spirituala ale lui don parinte,"icoana intre icoane, al patrulea personaj din Sfirita. Goime" trebuie venerate, problemele marunte de serviciu pot astepta.

Duhotul Sfarait al lui don parinte goia este peste tot... cu chilotii in vine asteptand mangaietorele limbute ale subalternilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu