joi, 6 octombrie 2011

La tramvaie nu sunt bani


La tramvaie nu sunt bani, acesta este refrenul  lansat in eter de primarie si conducerea regiei.

Asa o fi asa sau sunt basme nu stim,  deoarece nu avem acces la bilantul contabil al firmei, dar oricine poate vedea ca $$$  nu au nici o importanta pentru don parinte atunci cand trebuie sa aduca ofrande zeilor  - masini , carburant,  telefoane cu minute fara numar fara numar toate puse la dispozitia zeilor nomonalizati de GIGI sau alti barosani din aceiasi locatie fara a li se cere nici un ban. Scuze masinile sunt inchiriate.
Ptiu drace, don parinte(Goia) nu e pagan si un bun crestin, care atunci cand da afara angajati le plateste salariile compensatorii si face slujbe in depou pentru iertarea de pacate.

Ce reprezinta acolo 1.000.000 de lei cand pentru linistea sufleteasca don parinte  da salariile compensatori tuturor celor ce-si iau angajamentul  ca nu vor avea alte pretentii financiare de la regie.  Iar ITM-ul e minjit pina peste poate!

Dupa zecile de procese pierdute si dupa sutele de mii platite din banii dumneavoastra ce mai conteaza LEGEA, doar justitia nu vedenimic.

 RATT functioneaza dupa codul de legi al lui don parinte,GOIA.

Din ce se barfeste pe la colturi buzunarul parintelui ar incasa lunar 16.000 – 20.000 lei 
Sa nu fim rai trebuie bani pentru pomeni si acatiste.
La salarul asta prapadit ar trebui sa mai adaugam  masina + carburantul si telefonul toate gratis iar cotele alocate sunt fara numar fara numar.   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu