joi, 20 octombrie 2011

Neplata facturilor de energie electrica nu este un caz izolat.


Don parinte alesul lui don GIGI este primul conducator al RATT care trateaza cu indiferenta furnizorii de energie electrica si carburant. Pana la aparitia acestui “specimen de nevertebrata” aceste facturi erau platite cu prioritate.

De ce don parinte a luat decizia sa nu mai plateasca la ENEL energia electrica consumata este un mister numai pentru cei care nu cunosc modul de a actiona al actualilor “menajeri” care conduc Timisoara.
Neplata facturilor de energie electrica nu este un caz izolat.
Acelasi lucru s-a intamplat si cu facturile de combustibilul, regia neachitandu-si regulat facturile.     S-au inregistrat datorii immense insa smenarii de la RATT au schimbat furnizorul. Nu stiu cum   s-a incheiat aceasta afacere, dar … a fost gasit un nou fraier care inca pompeaza.

Incercand  sa repete metoda si sa-i fraiereasca si pe cei de la ENEL don parinte(Goia) a cautat un nou furnizor de energie electrica. 

In acest sens au fost organizate doua licitatii dar, … exista un regulament ANRE unde se precizeaza clar ca  pentru a putea incheia un nou contract  nu ai voie sa ai datorii la fostul furnizor de energie electrica.
In consecinta la nici o licitatie nu s-a prezentat nimeni.

Dupa cum am spus intr-un articol anterior “nici acatistele nici lumanarile nu l-au ajutat pe don parinte Goia sa scape de NECURATU (ENEL) deci transportul electric in Timisoara se va opri,din pacate...”

Probabil ca “italieni” erau la curent cu faptul ca don parine doreste sa-i fraiereasca si sa-I lase cu buzele unflate.
Daca se gasea un nou furnizor de energie electrica transportul electric fuctiona iar italienii pentru   a-si recupera datoriile erau nevoiti sa  apelaze la justitie, dar procesele in Romania tin si tin…

Inca nu stim ce se va intampla. Poate celebrul triunvirat “ Gigi, culita, don parinte(Goia) “ va gasi fondurile necesare si vor achita datoriile astfel incat transportul in comun electric nu se va intrerupe dar atentie iarna inca nu a inceput.

VOM MAI AUZI SI DE GAZUL METAN SI CARBUNELE DE LA COLTERM.

Sper ca iarna aceasta sa fie blanda J

In incheiere ii rog pe cei ce citesc acest blog sa fie mai implicati. Sa-si spuna parerea dumnealor prin comentari.
In cazul in care aveti unele informatii despre  transportul in comun si despre primarie si doriti ca aceste subiecte sa fie publicate va rog sa scrieti pe adresa de email transportul in comun@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu