duminică, 23 octombrie 2011

“La colţ stă Nelu, zis Rînjitu'/Face gargară cu şodou.../E plin de fire roşii/Şi-ncă miroase a depou...”


“La colţ stă Nelu, zis Rînjitu'/Face gargară cu şodou.../E plin de fire roşii/Şi-ncă miroase a depou...”

Stiati ca:

1.      Muzeul tramvaielor nu exista (si nu va exista niciodata) desi depoul1 e inchis (de peste 12 luni), iar ½ din suprafata depoului a fost cedata

2.      In depoul din Take Ionescu 83 in anul 2010 s-au finalizat investitii de peste 100,000.00 euro. Acum depoul e desfintat.


3.      Am fost informati ca terenul din str.1 Decembrie va fi cedat persoanelor care au preluat terenul din Take Ionescu 83. Asteptam raspunsul d-lui.Robu.

4.      Sectia LCCS s-a mutat din str. Garii nr.17 de peste un an. In spiritul de menager al lui Goia locatia a fost abandonata. DE CE ? PENTRU CINE? Asteptam raspunsurile


5.      De mai bine de un an nu se mai face mentenata si reparatiile la substatiile de redresare. Probabil ca din aceasta cauza don parinte Goia nu mai plateste energia electrica la ENEL, nu se stie cat timp vor mai functiona. Recomandam timisorenilor sa-si achizitioneze biciclete.

6.       Penalizarile aplicate la facturile restante ENEL sunt imputabile!!!!!!. Suntem curiosi sa vedem cui si cand Curtea de Conturi sau Garda Financiara va solicita sa plateasca. Aici pot intra si consilierii locali daca voteaza fara a solicita plata acestor sume de persoanele care se fac vinovate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu