marți, 25 octombrie 2011

“Stai în vânt, udat de ploaie,

“Stai în vânt, udat de ploaie,

Ore-ntregi şi-aştepţi tramvaie,        
Şi cum vin aglomerate...
Urci întreg, cobori în rate!”

Cam acestea sunt perspectivele ce ne asteapta odata cu venirea sezonului rece. Noile grafice de circulatie au dublat timpii de asteptare in statii, dar in mod hilar tablele din statii nu au fost schimbate. Nu trebuie actionat si asupra psihicului publicului calator.

Maine in CLT se va vota rectificarea de buget si RA Transport Timisoara va primi bani necesari pentru plata curentului electric.
Partea spectaculoasa a acestui vot va fi ca se va cere consilierilor locali sa voteze o rectificare de buget, dar apoi cu acesti bani se vor plati datoriile catre ENEL. Se pune intrebarea, cine va plati penalizarile calculate pentru plata cu intarziere a facturilor??????
Aceste penalizari sunt imputabile!!!!!!!!!!!!!!!!
Sincer va spun, ca astept sa vad actul de control al unui organ competent, Garda Financiara sau Curtea de Conturi pentru a vedea cine va plati aceste sume.

Consiliul Local se va vota bani pentru RATT, dar cred ca nimeni nu va solicita sa se faca o analiza a modului in care a fost condusa aceasta regie sub mandatul lui Goia zis si don parinte. La preluarea firmei de catre Goia bugetul era pozitiv, firma era inca viabila. Dupa numai doi ani s-a ajuns la blocarea conturilor de catre reprezentantii statului pentru datorii. Cum a fost posibil acest lucru nu poate fi stabilit decat printr-o analiza riguroasa, pe care primaria nu o doreste.
S-au aruncat tot felul de perdele de fum, prin care vechea conducere este acuzata ca s-ar face vinovata de dezastrul in care a ajuns regia.

-          Intrebatrea care se pune este: de ce nu s-a facut un bilant contabil si vinovatii sa fie scosi in piata publica?
-          Raspuns: nu putea fi acuzat nimeni

In acest moment d-nul Goia are propte puternice din partea primariei don Gigi si chisculita, iar alianta existenta in CLT face imposibila orice posibil atac impotriva lui don Parinte.
In compensatie don parinte popa toate dosurile importante.    



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu