duminică, 23 octombrie 2011

Goia zis don parinte, cel ce se crede Cainele Domnului – Tomas de Torquemada,


“La colţ stă Nelu, zis Rînjitu'/Face gargară cu şodou.../E plin de fire roşii/Şi-ncă miroase a depou...”

Goia zis don parinte, cel ce se crede Cainele Domnului – Tomas de Torquemada,  ridica in regie ruguri, spanzuratori si cere respectarea religiei impuse de el. In R.A. Transport Timisora sa se comporte ca pe propria mosie. La limita legi, care in Romania e oarba si sub blajina obladuirea lui Capo di tutti capi, don GIGI, face ce vrea. A cedat terenuri in Take Ionescu 83 (depoul1), str 1 Decembrie (garaj auto) si va ceda teren in Take Ionescu 56 si str Garii 17. Ce conteaza cum functioneaza regia cand terenurile se cedeaza unor oameni cu punga plina sau unor  colegi, a se citi preoti. Regretabil este insa faptul ca acest lucru nu este sesizat de cei care ar trebui sa ne apere interesele in consiliul local al primariei.

 Mircuri in consiliul local cred ca va fi distractie ( a se citi bataie). Printre altele se vor vota doua puncte legate de RATT:

-       Suplimentarea fondurilor regiei cu 1,500,000.00 lei pentru plata energiei electrice – va trece sau nu va trece aceasta-i intrebarea? VA TRECE 100%, dar singura problema va fi cine va suporta penalizarile pentru neplata penalizarilor de intarziere la plata. Acestea nu reprezinta un consum  de energie electrica si sunt imputabile. Sa vedem ce va zice Curtea de Conturi si Garda Financiara.

-       Cedarea unei parcele de teren la locatia din str.1 DECEMBRIE58. Prin HCL 171/04.2009 – ART 3 ACEASTA PARCELA S-A CEDAT IPTVE pentru 49 de ani, dar acum e posibil ca in urma disensiunilor aparute intre d-nul.Robu si don Gigi parcela sa fie cedata unor colei ai lui don parinte, a se citi preoti.

 

In alta ordine de idei sa vedem cum au fost expediati pe usa din dos 200 de angajati. Motivand lipsa de fonduri in HCL se trambiteaza ca o serie de activitati se vor externaliza, dar  avem de a face cu o mare gogomanie deoarece incredintarea unor activitati catre terţii specializaţi, va insemna o crestere a costurilor în temeiul contractelor încheiate cu aceştia. Nu pot sa inteleg cum de consilierii locali au putut vota o asemenea tampenie. ”Concluzionând,modul in care s-au facut restructurarile fara a se avea in vedere numarul necesar de angajai in functie de normativele aflate in vigoare puten trage concluzia că motivele reale ale desfiinţării unui număr de locuri de muncă din cadrul R.A.T.T. au la bază dorinţa actualului director general al R.A.T.T. de a îndepărta din R.A.T.T. anumiţi salariaţi pe criterii exclusiv subiective, fără să ţină cont de interesele R.A.T.T”. „În conformitate cu dispoziţiile art. 65 Codul Muncii invocat în cuprinsul deciziilor de concediere, desfiinţarea locului de muncă trebuie să fie efectivă şi să aibă o cauză reală şi serioasă”. Aceasta restructurare s-a facut cica in baza CCM al regiei, dar CCM la nivelul ramurii de gospodărie comunală, locativă şi transporturi locale pe anii 2007-2011 (aplicabil în speţă) a fost uitat.

Problema se va pune in momentul in care regia va pierde, asa cum a mai pierdut, procesele legate de aceasta restructurare. Vinovatul va trebui sa plateasca in speta regia. Cine va suporta aceste costuri? Din cate cunosc eu pana in acest moment regia a platit peste 80.000 lei daune ca urmare  a proceselor pierdute.Cei vinovati au dosar penal pentru alte probleme dar de bani nu-i intraba nimeni.

AICI SUNT O PARTE DIN BANII DUMNEAVOASTRA.

Capo di tutti capi plateste constincios totul dar, Gcal creste L

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu