joi, 26 aprilie 2012

Bomba! Orza chiar candideaza in locul lui Ciuhandu!

Zvonul care a circulat intens în ultimele zile prinde contur din ce în ce mai mult: Gheorghe Ciuhandu nu mai candidează pentru al cincilea mandat la Primăria Timișoara! În locul lui va intra în cursa electorală Adrian Orza, viceprimarul țărănist cunoscut mai ales pentru simpatiile sale alb-violete. O altă surpriză se prefigurează la președinția Consiliului Județean Timiș, unde PNȚCD îl propune pe Marius Cârceie.
Cele două decizii au fost luate într-o ședință a Biroului Județean al PNȚCD Timiș. Ciuhandu și-a anunțat colegii că nu va mai candida pentru un  nou mandat de primar. Cel mai probabil, motivele țin de sănătate, cu toate că există zvonuri care vorbesc și de probleme cu Justiția. Astfel, a fost propusă candidatura lui Adrian Orza, acceptată în unanimitate.
Adrian Orza a fost timp de 12 ani mâna dreapta a lui Ciuhandu, având la activ trei mandate de viceprimar. El are 43 de ani și de formație este inginer. Orza deține funcția de președinte al PNȚCD Timișoara și vicepreședinte al PNȚCD Timiș.
Marius Cârceie face parte din generația tânără a PNȚCD, având doar 35 de ani neîmpliniți. Este om de afaceri, fiind asociat la o firmă de insolvență. A fost ales consilier județean în 2008 și este vicepreședinte al PNȚCD Timiș. Liderii partidului au refuzat să dea declarații, toate informațiile venind doar pe surse.

2 comentarii:

  1. Pe dracu bomba. Ciuhandu e ce-l mai versat politician. Ori stie ca nu mai are sanse ori inca se mai poate fura.

    RăspundețiȘtergere
  2. De nervi scriu si ca dracu. Scuze pentru gresala din primul coment.

    RăspundețiȘtergere