vineri, 20 aprilie 2012

Pionul otravit!!!!

= Presa  ne anunta ca Primaria Timisoara a facut catre CLT o solicitare, de a da jucatorilor clubului Politehnica  Timisoara suma de 750.000 lei dar, in mod inexplicabil azi 20.04.2012 pe siteul primariei la  Proiecte de hotarare din luna Aprilie 2012 (42 proiecte) nu apare nimic. DE CE OARE?                                                                                         D-nul Adrian Orza presedintele PNTCD Timis si viceprimar, persoana importanta care stie ceva, ne anunta ca si cum hotararea ar fi votata: „Banii vor fi daÅ£i direct jucătorilor, pe stat de plată, ÅŸi reprezintă indemnizaÅ£ia lunară, suplimente nutritive, alimentaÅ£ia de efort ÅŸi, în cazul celor de la prima echipă, premii pentru victorii. Banii nu vor intra în contul clubului ÅŸi nu reprezintă compensaÅ£ii la datoriile pe care clubul le are faţă de jucători. ÃŽn cazul componenÈ›ilor primei echipe, suma ajunge la 10.000 de lei pentru fiecare jucător, pentru perioada de la începutul anului până în prezent”
Incerc sa inteleg gandirea d-lui viceprimar, cel care trebuie sa aiba o grija deosebita fata de banii publici, dar nu reusesc. Ne spune ca banii nu vor ajunge in contul clubului, OK, dar faptul ca degreveaza clubul de niste cheltuieli ce reprezinta? Cum se poate face un stat de plata pentru niste persoane care nu au nici un contract cu Primaria Timisoara? Ce intrebari stupide imi pun – la fel cum pentru casutele folosite la targurile de Craciun si Paste, nu au fost incheiate contracte de inchiriere, ci au fost SPONSORIZARI.
As dori sa-i adresez viceprimarului 4 intrebari, la care stiu sigur ca nu voi primii nici un raspuns:
1.    Pentru ce li se acorda fotbalistilor, care au incheiate contracte individuale cu o societate privata, aceste sume?
2.    Ce rezultate deosebite au realizat fotbalistii pentru Timisoara in acest an?
3.    De ce nu sunt virate aceste fonduri catre invatamant sau sanatate?
4.    Cat este venitul unui fotbalist pe luna, in comparatie cu un medic sau profesor, d-le Adrian Orza, pentru care le acordati acesti bani?
De fapt, cred sa se incearca o MASCARADA sau sa fiu mai bland, un Carnaval cu masti in CLT: nu don Gigi sau Orza au acordat acesti bani, ci CONSILIERII !
Don Gigi, seful, prin gurita d-lui Adrian Orza propune o partida se SAH cu consilierii CLT.  Ca un om uns cu toate alifiile, inainteaza pe tabla de sah PIONUL OTRAVIT.
Cum vor raspunde alesii nostri, ramane inca un mister, pe care il vom afla marti. Dar pana atunci sa incercam sa analizam noi partida :
1.    Cum va muta PSD? Probabil va captura pionul otravit, deoarece se pare ca nu este interesat de cine va fi regele victorios in lupta pentru fotoliul primariei, desi USL ar trebui sa-l sustina pe d-nul Robu. Imi sustin ideea pe faptul ca, pana in ceasul al 12-lea PSD a negociat cu don Gigi, iar la utimul Consiliu Local, consilierii PSD nu au fost de partea celor de la PNL
2.    Cum va vota PDL? Nu are nici o importanta. 
3.    Cum va muta PNL? Va fi interesant de urmarit:
-          Daca nu va vota „POMANA”, dl. Robu va fi pus intr-o pozitie dificila” EL ESTE CEL CARE NU DORESTE ECHIPA DE FOTBAL  IN TIMISOARA”. Se pot pierde voturi.
-          Daca vor vota, s-ar putea ca unii pensionari si bugetari sa fie scarbiti de vot. Se pot pierde multe voturi.
-          Daca vor vota, exista posibilitatea sa fie anchetati de DNA  :)  
Prin aceasta miscare, don Gigi adevereste proverbul „pisica blanda zgarie rau”, desi dupa mine, don Gigi e un sconcs puturos si murdar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu