miercuri, 4 aprilie 2012

"SARACIA-N FUND MA-NPUNGE / EU TOT FUG SI EA M-AJUNGE"


"SARACIA-N FUND MA-NPUNGE / EU TOT FUG SI EA M-AJUNGE"- Ghiroda si Dumbravita

Cel mai vechi stat din lume este .... STATUL IN FUND, iar daca iubitii nostri alesi voteza cu aceiasi parte in CLT, proverbul pus ca titlu e perfect valabil.


Hotararea Consiliului Local 87/28.02.2012
privind aprobarea proiectului complex de investiţii "Extindere reţea troleibuz Dumbrăviţa (Accesibilizarea zonei prin extinderea reţelei de troleibuze Timişoara - Dumbrăviţa"), a documentaţiei tehnico- economice şi a analizei cost - beneficiu, a cheltuielilor legate de proiect ce revin Municipiului Timişoara, precum şi aprobarea participării în parteneriat a Municipiului Timişoara, în calitate de lider de proiect, în vederea accesării fondurilor nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1. - "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1. - "Planuri integrate de dezvoltare urbană", Sub-domeniul: "Poli de creştere"

Consiliul Local al Municipiului Timisoara
Având în vedere Referatul nr. SC 2012 - 5152 /24.02.2012 al Primarului Municipiului Timişoara, domnul GHEORGHE CIUHANDU;.............................
HOTARASTE
Art.1: Se aprobă proiectul "Extindere retea troleibuz Dumbrăviţa (Accesibilizarea zonei prin extinderea retelei de troleibuze Timisoara - Dumbrăviţa)", în valoare totală de 17.228.808,17 lei (T.V.A. inclus), în vederea accesării fondurilor nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1. - "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1.- "Planuri integrate de dezvoltare urbană", Sub-domeniul: "Poli de creştere".
Art.2: Se aprobă documentaţia tehnico-economică şi Analiza cost-beneficiu în vederea realizării proiectului "Extindere retea troleibuz Dumbrăviţa (Accesibilizarea zonei prin extinderea retelei de troleibuze Timisoara - Dumbrăviţa)" elaborate de către S.C. INCERTRANS S.A., cu principalii Indicatori tehnico-economici prevăzuţi în Anexa 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art. 3: Se aprobă valoarea totala a proiectului în suma de 17.228.808,17 lei (inclusiv T.V.A), precum si alocarea în bugetul local a sumei de 8.982.598,17 lei, reprezentând contributia proprie a Municipiului Timisoara, suma alcatuita din:
- suma de 33.383,02 lei, reprezentând cofinantarea proprie la valoarea eligibila a proiectului (fara T.V.A);
- suma de 5.630.000,00 lei reprezentând avans executie (fara TVA);
- suma de 3.313.470,23 lei, reprezentând cofinantarea la TVA aferenta cheltuielilor eligibile;
- suma de 5.744,92 lei, reprezentând cheltuieli neeligibile (inclusiv TVA aferenta).
Art. 4: Se aprobă participarea în parteneriat a Municipiului Timisoara, în calitate de Lider de Proiect (Partener 1), în cadrul proiectului "Extindere reţea troleibuz Dumbrăviţa (Accesibilizarea zonei prin extinderea reţelei de troleibuze Timişoara - Dumbrăviţa)", alături de comuna Dumbrăviţa, în calitate de Partener 2 şi Consiliul Judeţean Timiş în calitate de Partener 3, în conformitate cu Acordul de Parteneriat prevăzut în Anexa 2, care face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art. 5: La data emiterii prezentei hotărâri se revocă Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr. 392/13.12.2011 şi Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr. 49/07.02.2012.
Art. 6: Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Direcţia Tehnică şi Direcţia Economică din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.



Hotararea Consiliului Local 86/28.02.2012
privind aprobarea proiectului complex de investiţii "Extindere reţea troleibuz Ghiroda (Accesibilizarea zonei prin extinderea reţelei de troleibuze Timişoara - Ghiroda)", a documentaţiei tehnico- economice şi a analizei cost - beneficiu, a cheltuielilor legate de proiect ce revin Municipiului Timişoara, precum şi aprobarea participării în parteneriat a Municipiului Timişoara, în calitate de lider de proiect, în vederea accesării fondurilor nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1. - "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1. - "Planuri integrate de dezvoltare urbană", Sub-domeniul: "Poli de creştere"
Consiliul Local al Municipiului Timisoara
Având în vedere Referatul nr .SC2012 - 5151/24.02.2012 al Primarului Municipiului Timişoara, domnul dr.ing. GHEORGHE CIUHANDU;.................................
HOTARASTE
Art. 1: Se aprobă proiectul "Extindere retea troleibuz Ghiroda (Accesibilizarea zonei prin extinderea retelei de troleibuze Timisoara - Ghiroda)", în valoare totală de 24.625.899,01 lei (T.V.A. inclusă), în vederea accesării fondurilor nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1. - "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1.- "Planuri integrate de dezvoltare urbană", Sub-domeniul: "Poli de creştere".
Art. 2: Se aprobă documentaţia tehnico-economică şi Analiza cost-beneficiu în vederea realizării proiectului "Extindere retea troleibuz Ghiroda (Accesibilizarea zonei prin extinderea retelei de troleibuze Timisoara - Ghiroda)" elaborate de către S.C. INCERTRANS S.A., cu principalii Indicatori tehnico-economici prevăzuţi în Anexa 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art. 3: Se aprobă valoarea totala a proiectului în suma de 24.625.899,01 lei (inclusiv T.V.A), precum si alocarea în bugetul local a sumei de 16.845.054,26 lei, reprezentând contributia proprie a Municipiului Timisoara, suma alcatuita din:
- suma de 166.973,68 lei, reprezentând cofinantarea proprie la valoarea eligibila a proiectului (fara T.V.A);
- suma de 11.930.000,00 lei reprezentând avans executie (fara TVA);
- suma de 4.742.330,70 lei, reprezentând cofinantarea la TVA aferenta cheltuielilor eligibile;
- suma de 5.749,88 lei, reprezentând cheltuieli neeligibile (inclusiv TVA aferenta).
Art. 4: Se aprobă participarea în parteneriat a Municipiului Timisoara, în calitate de Lider de Proiect (Partener 1), în cadrul proiectului "Extindere reţea troleibuz Ghiroda (Accesibilizarea zonei prin extinderea reţelei de troleibuze Timişoara - Ghiroda)", alături de comuna Ghiroda, în calitate de Partener 2, în conformitate cu Acordul de Parteneriat prevăzut în Anexa 2, care face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art. 5: La data emiterii prezentei hotărâri se revocă Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr. 425/13.12.2011 şi Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr. 48/07.02.2012.
Art. 6: Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Direcţia Tehnică şi Direcţia Economică din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.


Pentru multe Hotarari ale Consiliului Local ma intreb daca alesii locali stiu ce voteaza si daca angajatii primariei stiu ce au supun la vot. Introducerea troleibuzului la Dumbravita si Ghiroda, in acest moment de criza, imi pare o mare TAMPENIE.
Nu inteleg de ce CINEVA uita ca troleibuzele Skoda au  posibilitatea de a  CIRCULA ATAT CU MOTOR ELECTRIC CAT SI CU MOTOR TERMIC.  Folosind aceasta proprietate a lor (banuiesc de aceea au fost comandate astfel sa fiunctioneze dual) se poate rezolva legatura cu Dumbravita si Ghiroda fara nici o investitie. Stimati Consilieri Locali si reprezentanti ai primariei, chiar trebuie sa vi se spuna ca ARUNCATI AIUREA CU BANII TIMISORENILOR?
Avem 34.000.000 lei sa-i aruncam pe TAMPENII. Chiar nu exista lucrari care urla sa fie incepute in TIMISOARA. RUSINICA. RUSINICA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu