miercuri, 11 aprilie 2012

"SARACIA-N FUND MA-NPUNGE /S CIUHANDU-I DA-NAINTE-"




TRIUMVIRATUL

Primaria Timisoara garanteaza creditul RATT!
Ieri in CLT s-a votat creditul pentru RATT. OK. Pentru ca RATT sa nu fie scoasa la executie silita s-a luat o masura normala, dar cea ce este anormal si nimeni nu vrea sa analizeze acest lucru, este de ce s-a ajuns la aceasta suma de 73.000.000 lei?
O mare parte a datoriei a aparut datorita sumelor pe care Primaria trebuia sa le transmita catre RATT pentru subventiile acordate de don gigi, dar in conturile RATT au ajuns sume mult mai mici. popa, in baza intelegerii cu don gigi nu a solicitat sumele reale si astfel s-a ajuns ca nu s- a mai platit nici un leu la ANAF. S-a ajuns la penalizari de intarziere la plata. Luandu-se un credit de la o banca va aparea si DOBANDA J,
CINE AR TREEBUI SA PLATESTCA PENALIZARILE Si VIITOAREA DOBANDA – cei vinovati!!                                                                                                                                                     CINE LE VA PLATI – TIMISORENII !!!!!!!!!!!!!. E un umor NEGRU, dar ADEVARAT J !!!!!!!!!!!!
Ce ne spune popa :„Este nevoie de o scrisoare garantie pe care o asigura Consiliul Local. Aceasta garantie este necesara ANAF-ului, iar aceste rate sunt platite integral de catre Regia de Transport in Comun, pe o perioada de 5 ani de zile, aproximativ 63 de milioane”, MINCIUNA : popa nu mai are credibilitate la nici o banca. Pentru a lua un imprumt primaria prin CLT trebuie sa garanteze. Pentru a putea plati acest imprumut popa va scumpi biletele, lumea nu va mai circula cu mijloacele de transport, vor scadea incasarile, iar PRIMARIA TIMISOARA (timisorenii) vor trebui sa plateasca la scadenta datoria, dar si penalizarile si noua dobanda. URA NATIUNE vorba lui Nea Iancu, tare fraieri mai suntem!
Ce ne spune don Gigi:   „Daca privim in termen strict de indatorare, acest credit inseamna o crestere cu 4 puncte procentuale, deci de pe la 19 procente, la 23, fata de 30, cat avem aprobat prin lege. – O nimica toata, cateva milioane de euro Acest credit pune o povara pe RATT, noi suntem doar garantii Voi timisorenii veti plati. RATT va plati acest credit in 5 ani. Nu le retrag niciun ban daca nu platesc. Ei vor plati, pentru ca, de fapt, e o reesalonare platita pe 5 ani, cu garantie printr-o banca de stat. Garantia e in proportie de 80% si Primaria Timisoara vine in proportie de 20% cu garantie”, a declarat Ciuhandu.- don Gigi ne crede idioti, asa ca poate debita orice.
In sedinta extraordinara de marti, consilierii locali au aprobat proiectul de hotarare privind scrisoarea de garantie cu 18 voturi pentru si o singura abtinere. Doar alesii PNL au refuzat sa se prezinte la vot, cerandu-i totodata si demisia actualului director al RATT, Ioan Goia, dar si un audit economico-financiar la regie.
In continuare don Gigi debiteaza numai tembelisme: „Nu ma intereseaza interesele PNL. Ei ne-au fortat sa propunem un director adjunct care si-a demonstrat calitatile, in ghilimele spus. Nu am niciun fel de incredere in propunerile PNL. Ei nu au decat sa abordeze toate mijloacele legale. Domnul Goia a trecut un examen, are un contract de management si eu n-am motive sa il reziliez  - O afirmatie FALSA, popa si don gigi au in instanta un proces pentru modul in care s-a tinut EXANENUL si pentru modul in care a fost semnat CONTRACTUL DE MANAGEMENT, iar popa are la DNA, printre multe alte dosare si un dosar  pentru fals si uz de fals in acte publice.  Pe domnul Nasleu l-au propus liberalii si dupa un an de zile ne-am dat seama ca era incompetent”, a mai spus Ciuhandu.- Nesimtirea lui don Gigi e fara margini. Orice persoana ii aduce o critica lui sau persoanelor din TRIUMVIRAT este facut INCOMPETENT. Adevarul este ca, incompetenti sunt porcii din triumvirat!
De cealalta parte, Ioan Goia spune ca un audit economico-financiar se face in fiecare an. „Daca liberalii doresc suplimentar, cu mare placere. Faptul ca n-au fost la vo, cred ca transportul public este de interes general in orasul asta si nu tine de o persoana sau de alta modul de a-ti manifesta un vot. Cred ca au gresit ca nu s-au prezentat. Macar votau impotriva si stiam pe ce pozitie sunt”, a precizat seful RATT.- popa are un raport de exertiza contabila cu nr.1809/16.11.2011,depus la DNA pentru: FRAUDA,EVAZIUNE  FISCALA DE PESTE 3 MILIOANE DE EURO, intocmit de un expert contabil,  nu este cel facut de d-na... consilier RATT  persoana importanta, nu spun cine, din anturajul lui don Gigi :)
Cu toata stima,
                                   Don QUIJOTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu