duminică, 15 aprilie 2012

Cand voteaza stiu pe cine sprijina consilierii ????????


TRIUMVIRATUL (gigi, popa pisculita) – nominalizarea va apartine

De multe ori stau si analizez modul de comportament al reprezentantilor partidelor din CLTsi sincer sa va spun nu-l pot intelege. Am vonstatat ca votul acordat in sedinte nu este votul celor care ar trebui sa ne reprezinta in CLT ci gandirea INTELEAPTA a TATUCULUI (seful de filiala). Din pacate acestiade multe ori i-au hotarari in defavoarea partidului, probabil sunt dirijati de alte interese.
CLT este format din membri ai 4 partide politice
-       PNTCD sustinatorii cel putin teoretic ai lui Dopn Gigi. Nu stiu cati dintre ei vor fi repusi pe liste de Pavelecu, dar am impresia ca d-na Vlag a ramas pe jos
-       PNL din tr-un partid care l-a sustinut pe Don Gigi, normal il sustin pe Robu
-       PSD. Aici e ceva interesant. USL-asi ar trebui sa-si sustina candidatul, pe Robu, dar deoarece Grindeanu e crescut si educat ca viceprian de Don Gigi, nu se mai stie pe cine-l sustim
-       PDL partuidul aflat in opozitie la Timisoara, dar care datorita faptului ca pastorul conduce CLT au primit tot timpul indicatiilor contradictorii de la centru, ba albe ba negre, astfel incat niciodata nu s-a stiut cum vor vota.
De ce am facut aceasta prezentare, deoarece la viitoarele alegerii Don Gigi va profita de votul CLT si va aduce la Timisoara tramvaie, laudandu-se cu realizarile MARETE
popa care in cazul nealegerii lui Don Gigi are sanse sa intre in tot felul de anchete penale va face o demonstratie dce forta.
Incearca sa se faca o expozitie cu posibilele tramvaie care vor circula in Timisoara.
Timpul este insa foarte scurt si nu stiu daca vor reusi sa faca regia CACIALMALEI, dar totul este posibil. In cazul in care popa va aduce viitoartelor tramvaie, unii cetateni, mai slabi de inger vor aprecia PANORAMA si probaqbil vor acorda voturi MAFIEI LOCALE (nu spun cine ca stiti dumneavoastra)

Cel care va pierde ca va fi ROBU, care va trebui sa mutumesaca colegilor de partid pentru votul din CLT.  

O parte a presei din Timisoara, o presa lipsita de obiectivitate a inceput sa POMPEZE  puternic in panzele lui din Gigi scimband un pic sloganele din anii de trista amintire:
Stalin si poporul rus / libertate ne-au adus                        spunand                                                                                                              GIGI care sare sus /azi tramvaie ne-au adus                                                  TimiÈ™oara va avea curând tramvaie                                                                                                           Regia Autonomă de Transport TimiÅŸoara invită furnizorii de tramvaie să-ÅŸi prezinte un modelul de tramvai care să respecte standardele europene.                                                                                                                                                        Ce conteaza ce se prezinta tot din Turcia va lua triumviratul tramvaie.                               Primăria va achiziÈ›iona tramvaie noi în valoare de 50 de milioane de euro. Decizia a fost aprobată prin două hotărâri ale Consiliului Local TimiÈ™oara. O parte din suma de bani va fi împrumutată de municipalitate de la Banca Europeană de InvestiÈ›ii. ReprezentanÈ›ii RATT susÈ›in că finanÈ›area noilor tramvaie este în curs de finalizare, aÅŸteptând doar avizul Comisiei de Autorizare al ÃŽmprumuturilor Locale.                                                                                                                                                       Si plata restantelor catre stat cand se facr, altfel ciuci fonduri de la stat sau UE.                                                                                                                                                            Până atunci, cei de la RATT au început demersurile pentru găsirea noilor modele de tramvaie( povesti de adormit copiii). Furnizorii de tramvaie sunt invitaÈ›i să vină cu ofertele începând cu data de 20 aprilie 2012. Cei care vor depune dosarele trebuie să È›ină cont È™i de unele cerinÈ›e ale RATT.  Și anume, să anunÈ›e perioada pentru care intenÅ£ionează să prezinte modelul de tramvai, să asigure operaÅ£iunile de transport, încărcare ÅŸi descărcare a modelului de tramvai pe cheltuială proprie, să ÅŸcolarizeze pe cheltuială proprie personalul de bord care va conduce modelul de tramvai, în cazul în care nu dispune de vatman propriu È™i să asigure chetuielile de punere ÅŸi menÅ£inere în circulaÅ£ie a modelului de tramvai (reparaÅ£ii periodice ÅŸi curente din incidentele de circulaÅ£ie).       – Avand in vedere ca inca nu exista criterii de selectie a tramvaielor aceasta prezentare are un singur scop – PREZENTARE CU IZ ELECTORAL, UITATI_VA CE VA ADUCE Don Gigi.
 Vom reveni
                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu