joi, 24 mai 2012

Contra prostiei chiar zeii lupta in zadar


Contra prostiei chiar zeii lupta in zadar
Imagine postata
Daca prin 1989 tarifarea biletelor de calatorie la transportul in comun se facea diferentiat in functie de mijlocul de transport
la tramvaie ...culoare 
rosie = 1 leu
la firobuze ...culoare 
verde = 1.25 lei
la autobuze ...culoare 
albastra = 1.50 lei                                                                             biletele fiind colorate iata ca popa a avut o reverie.Vom circulă cu mijloacele de transport în comun c
u bilete colorate. Regia a introdus un cod de culori: galben pentru tramvaie, albastru pentru autobuze si purpuriu pentru troleibuze.                                Papagalul regiei, ne transmite ca acest lucru il va ajuta pe popa să contorizeze mai usor preferintele timisorenilor în materie de mijloace de transport în comun si să observe gradul de încărcare al anumitor linii. Este foarte grav canr un  reprezentant al statului, platit din bani publici, ajunge sa-si bata loc de publicul calator.                                         Stimabile papagal, exista o multime de calatori care folosesc bilete electronice.  Acestea sunt luate in evidenta de sistemul de taxare automat, iar biletele de hartie nu?  Pe cine incerci sa minti sau poate dumneavoastra nu ati auzit de acest sistem de taxare?                                                                                                                                     Cel mai hazliu lucru este ca încălcarea codului de culori nu le va atrage sanctiuni călătorilor !!!
Sa incercam sa analizam noua problema aparuta:
1.    Sistemul de taxare automat care a costat milioane de euro si care avea in program posibilitatea de a numara persoanele care urca care coboara si care taxeaza biletele nu mai functioneaza? S-a defectat  ca urmare a proastei intretineri , a fost o investitie IDIOATA sau popa nu este interesat de acesta investitie asa cum nu este interesat nici de cei 40 km linie cale modernizati?
2.    popa, care prin anii 96-97 din functia de director tehnic dadea dispozitie ca un gard de pe str. 9 Mai sa fie vopsit in rosu galben si albastru are acum  o nostalgie de tip FUNAR si ne pune la dispozite bilete colorate rosu(purpuriu), galben si albastru pentru a nu uita culorile steagului national. Ii recomandam sa tipareasca pe bilete si cantecul NOI SUNTEM ROMANI.
3.    Daca toate biletele au acelasi pret si nu este obligatorie  a respectarea culoarii impusa de popa, DE CE avem biltete tricolore? Singura explicatie logica ar fi ca trebuie incheiat un nou contract  pentru tiparirea noilor bilete, iar de aici trageti dumneavoastra concluzia.

La RATT se poate aplica perfect citatul lui Albert Einstein: doua lucruri sunt infinite universul si prostia umana; iar de cea din urma sunt foarte sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu