duminică, 27 mai 2012

Modul in care popa vede rentabilizarea regiei 2


1.       Pentru a face ceva $ triunviratul (don gigi, pisculita si popa) s-a gandit ca unele terenuri pot fi instrainate cu obtinerea unor FOLOASE importante:
-          B-dul Take Iopnescu 83. Depoul de tramvaie nr1, necesar pentru transportul in comun, s-a distrus. In locul de garare al tramvaielor s-a construit un loc de munca petru popa (o biserica, la 250m de alta), o casa parohiala( in care se spune ca inopteaza si popa) si alte acareturi (de 3 ani se construieste ceva dar nu se stie ce).                                                            Cladirile depoului unde in anul 2007-2009 s-a refacut instalatia termica au fost anbandonate sau demolate cu toate ca in ele s-a refacut toata instalatia termica (tevi, calorifere).                      In Timisoara chiar nu mai exista organe de control care sa costate pierderea de pederea de 300.000 euro cauzata de popa ca urmare a distrugerii unei investitii inainte de a fi pusa in functiune?
 
-          B-dul Take Ionescu 56. Sediul central si Atelierele de reparatii. Deoarece CINEVA a solicitat teren pentru realizarea unor parcari la blocurile construite in lungul Canalului Bega, popa a daramat o serie de constructii, practic Atelierele de reparatii fiind desfintate.
-         

 Str. Garii Nr.17. Sectia LCCS a fost mutata de la aceasta locatie, care a fost lasata in paragina.







                                                                 Continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu