marți, 20 septembrie 2011

Cand vom folosi triciclul?


Pornind de la dictonul transmis de GIGI, “Mergand pe jos Timisoara se vede mai frumos” don parinte a luat decizia sa nu mai plateasca la ENEL energia electrica consumata, incercand  sa-i fraiereasca prin incheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice.

Toate bune si frumoase, dar pentru a putea incheia un nou contract  nu ai voie sa ai datorii la fostul furnizor de energie electrica.ASA SPUNE LEGEA!!!!!!!!!!!!!!!

Deci nici acatistele nici lumanarile nu l-au nici un ajutat. Transportul electric in Timisoara se poate opri nu cand vor greci ci cand doresc italieni.

Pentru ca transport in comun sa nu aiba de suferit GIGI & Co cu don parinte purtatorul prapurilor s-au gandit la o varianta moderna ecologoica fara consum inutil de energie electrica: VAPORETO.
Marele ghinion este insa ca Bega are un traseu fix, dar cine stie poate tripleta de aur va realiza multe... multe... canale si Timisoara se va transforma treptat intr-o mica Venetie. Asta se va intampla numai daca timisorenii se vor ...... si vor acorda inca un mandat domnului ........ la viitoarele alegeri.

Aici am fost inspirat de Harry Potter si am evitat sa pronunt un nume, poate aduce mari belele.

Analizand situatia creata si cunoscand ideile lui don parinte despre transportul electric am inceput sa-mi pun intrebarea 

 Cand tripleta de aur va realiza ca un transport ecologic se poate realiza numai folosind triciclul?

Singura necunoscuta va fi: SE PRODUC IN TURCIA? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu