duminică, 18 septembrie 2011

RATT ramane fara curent din cauza datoriilor la Enel


Reprezentanţii companiei Enel au anunţat în cursul zilei de sâmbătă că vor lăsa Regia Autonomă de Transport Timişoara fără curent, din cauză că aceasta înregistrează restanţe la plata facturilor de energie electrică în valoare de peste 2,8 milioane lei pentru perioada aprilie – septembrie 2011.
Reprezentanţii Enel susţin că au întreprins numeroase demersuri pentru rezolvarea situaţiei pe cale amiabilă în vederea recuperării debitului, prin transmiterea de notificări de plată, amânări succesive la plată, încheierea de convenţii de eşalonare şi acţiuni de conciliere, dar debitul restant nu a fost recuperat de la RATT.
„Astfel, Enel se vede nevoită să adopte măsura întreruperii furnizării energiei electrice către toate locurile de consum ale Regiei Autonome de Transport Timişoara. Măsura adoptată se va pune în practică în noaptea de sâmbata spre duminică, 17/18 septembrie 2011”, precizează reprezentanţii companiei Enel, care se declară deschişi la găsirea unei soluţii pentru ca locuitorii Timişoarei să fie cât mai puţin afectaţi de această situaţie.
 Cel puţin pentru moment, problema întreruperii alimentării cu energie electrică a mijloacelor de transport în comun din Timişoara a fost depăşită! Enel Energie a hotărât să suspende momentan decizia de deconectare a Regiei Autonome de Transport Timişoara, ca urmare a promisiunilor ferme primite sâmbătă din partea conducerii RAT Timişoara şi a Primăriei Timişoara de lichidare a datoriei către furnizorul de electricitate până în data de 15 octombrie 2011.
sursa:tion, ziua de vest, opinia timisoarei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu