miercuri, 7 septembrie 2011

Don parinte paveaza drumul spre HAOS


In Timisoara sunt 9 substatii de redresare dintre care 7 sunt echipate cu piese din fosta DDR si doua sunt echipate cu piese furnizate de fosta Electroputere Craiova.
Durata de functionare a acestor substati este de 40-50 de ani ptr. echipamentul din DDR si 25 de ani ptr. echipamentul romanesc. Cea mai mare problema nu o constituie vechimea echipamentului ci faptul ca in acest moment ambi furnizori au disparut, deci procurarea pieselor de schimb este o FF MARE PROBLEMA.
In programul de restructurare a domnului parinte se precizeaza ca acesta activitate se va externalize cu terti ( ????????). Fara a avea nici un contract de externalizare a activitatii don parinte a trcut la desfintarea activitatii de intretinere si exploatare a fostului ATELIER SUBSTATII.
In acest moment dintr-un necesar de minim 50 de angajati in schema RATT mai exista 12.
In gandirea conduceri 5 din cei 12 angajati se vor acupa de urmarirea alimentarii sectoarelor de tramvai si troleibuz prin intermediul sistemului centralizat existent, iar ceilalti 7 vor asigura mentenanta si lucrarile planificate in cele 9 substatii. ( echipa de cabluri este desfintata, iar in aceasta activitate nici nu trebuie sa existe dupa gandirea – inexistenta a conduceri RATT)
Nici ca se putea realize o prostie mai mare. Teoretic este o actiune intentionata de distrugere a transportului electric, UN SABOTAJ sau o actiune de TERORISM J.
In acest moment pe langa faptul ca nu se mai poate planifica  nici un program de revizie si reparatie a echipamentelor din substati el nici nu se va realiza practic.
Acest lucru nu este o noutate pentru actuala conducere, deoparece de mai bine de 18 luni, din lipsa de personal, deja suntem la a 3 faza a restructurari, nu s-a mai efectuat nici o lucrare de revizie nici la nivelul de 600 V si nici la nivelul de 10kV. Posibilitatea aparitiei unui deranjament tine numai de intamplare dar va duce la intreruperea transportului electric in diverse zone ale orasului.
 Stimate domnule primar, stimati membri ai Consiliului Local intrebarea pe care doresc sa o pun este :
Va intereseaza ce se intampla cu transportul local in Timisoara?
Ar fi cazul sa incepeti o analiza a modului in care este condusa firma.
Don parine are o mare calitate. Area cea mai mare Limba de lemn pe care o cunosc. Intocmeste referate si informari minunate dar nu spune nimic in ele sau ele sunt pline de neadevaruri.
Va rog sa participate direct la acest blog punand intrebari sau scriindu-va parerea.
Pentru a nu va plictisi cu problem tehnice ma opresc aici.
Ca si Don Quijote voi continua sa ma lupt chiar si cu morile de vant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu