joi, 8 septembrie 2011

NEA IANCU



Don Quijote se lupta cu morile de vant la fel cum unii se lupta pentru ca cei care au apelat la fals si au utilizat falsul  in acte publice sa fie pedepsiti. Este  frustant sa sti ca ai dreptate, sa ai o sentinta favorabila in care se arata vinovatia personajului reclamat,  dar rezultatul sa fie o multime vida.
 Intortocheate sunt  mecanismele justitiei din Romania.
Este dureros sa vezi ca un om care a primit o sentinta in care se face dovada ca nu a respectat legea utilizand la fal in acte publice si asupra caruia a inceput urmarirea penala este in continuare intr-o functie publica obtinuta cel puti dubios.  Uni ar putem spune ca este  nevinovat. OK , dar bunul simt ar cere cadrelor competente sa-l suspende din functie pana la solutionarea cazului. Dar ce importanta are bunul simt pentru persoanele cu functii de conducerea  care AR TREBUI SA APERE INTERESELE OMULUI DE RAND.
 SPECTACULOS ESTE FAPTUL CA UNELE  DIN ACESTE PERSOAjE “ Persoane sus puse vorba lu NEA IANCU” cunosc  “adevarul, adevarat” inca din a doua zi de dupa examenul “domnului parinte”.
 Am deschis acest blog in speranta posibilitati aparitiei unor discutii libere care sa poata genera pornirea mecanismului de  aflare a adevarului, dar din pacate dumneavoastra deschideti blogul, cititi si il parasiti fara a va atasa nici o parere. Astept parerile dumneavoastra
Va multumesc

3 comentarii:

  1. A inceput urmarirea penala pentru 5 oameni.
    Numerele 1-3 sunt Goia Ioan, Chis Culita, Radulescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Si in presa nimic, nu se aude...Oare cine ii plateste sa taca

    RăspundețiȘtergere
  3. RATT are contracte cu toate ziarele.
    BANUL VORBESTE
    Presa e ca justitia nu vede nimic :)

    RăspundețiȘtergere