miercuri, 14 septembrie 2011

“Un Tramvai Numit Dorinta”


Este  punerea in scena la Timisoara dupa  pesa scriitorului Tennessee Williams la Timisoara. 

O variant ultra moderna... O PREMIERA...

Regizor: domnul GIGI

Scenograf: domnul culita

De cand don regizor l-a distribuit in rolul principal al piesei pe don parinete, tramvaiele din Timisoara respecta cu strictete titlul piesei: “Un Tramvai Numit Dorinta”.
Situatia economica dezastroasa in care a ajuns teatrul a condus la realizarea noilor grafice de circulatie care nu stim pentru cine sunt facute pentru deoarece spectatorii stau si ASTEAPTA SI ASTEAPTA. 
Foarte interesanta este noua viziune regizorala care daca pana acum 4-5 ani era una eoropeana, acum la noua punere in scena regizorul accepta toate mofturile actorului (cu ce-l are la mana actorul de REGIZOR?).

Foarte interesanta este si distributia celorlalti actori.
In distributie, au aparut actori noi, copii neexperimenatati, nepoti sau alte neamuri ale persoanelor cu functii din PN….., PS… si PN…. Nu conteaza ca nu cunosc rolul DAR PE CINE INTERESEAZA.

Au aparut insa si artisti cu vechime in teatru, Radulescu buna cunostinta a regizorului si scenografului si unul care fac parte din alta conpanie teatrala aflate la putere PN…

Din pacate pentru aceasta piesa sunt DILETANTI, nu pot si nici nu incearca sa invete rolul distribuit.

Din pacate aceste lucruri nu au nici o importanta pentru regizor acesta facand o punere in scena dadaista incercand sa raspunda absurdului prin absurd.

Astept parearea publicului

3 comentarii:

  1. Da aveti dreptate,din pacate sforile se trag mai sus de noi!!!!Sanatate si sper ca ati castigat procesul ala!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. stai sa-l vezi pe noul director tehnic jura. alt monument de incompetenta bagat pe gatul nostru de pilele pe care le are. fost apv-ist se crede inca pe terenul de instructie toti din subordine fiind niste racani neinstruiti.

    RăspundețiȘtergere