vineri, 4 noiembrie 2011

Continuam analiza analiza programului de reorganizare si restructurare


“La colţ stă Nelu, zis Rînjitu'                                                                                                           Face gargară cu şodou...                                                                                                                      E plin de fire roşii                                                                                                                                 Şi-ncă miroase a popou...”                                  


Continuam analiza analiza programului de reorganizare si restructurare a regiei pemtru a gasi imbecilitatile:


RATT – vulnerabilitati 
Din gindirea luminata a MICUTULUI CONDUCATOR
Parere celor care editeaza blogul
Fluctuatie mare de personal pentru personalul de bord. 
don parinte goia considera ca toti angajati sunt niste cocalari. Schimba programul de lucru, nu plateste orele suplimentare, nu face revizia la parcul circulant.   Acuma draga popa scuza-ne impertinenta dar daca tu ai o gindire de "PACALICI" crei ca toti sa te urmeze.Adica tu umfli "matul" si aia de conduc li se lipeste burta de spate, spune tu asta e gindire de crestin...democrat ,sau mai degraba de RA_ _ T.
Popa va deschide in vechiul depou un astroport spatio-temporal ,si angajeaza personal de bord , la fel si pentru navigatia pe Bega.Prima destinatie:Lumea cealalta ...etnobotanicele sint din partea casei...imbarcarea in vagoane ca sa nu va plictisiti pe pereti aveti "Versete Satanice"scrise frumos si cu putin din Raha-ul cel mai fin!
Apropo  recunoasteti personajul???? Popa stie cine e...
Dezvoltarea concurentei inclusiv din tarile UE, incepand cu 2007
Probabil ca delireaza dupa un post indelungat,cu etnobotanice. Atata timp cat primaria nu e interesata de alt operator unde a auzit el vorbindu-se de concutenta.(sigur in transa)   Probabil ca ca se gandeste la firma de taximetre cu care are legaturi.Si in acest sens stringe bani pentru maturi ce pot fi incalecate rezolvind astfel problema aglomeratiei de la sol,tocmai a semnat cu mamaOmida un contract pentru primele 10 prototipuri din Turcia marca”Mergedes”
Constrangerile din punct de vedere al reglementarilor UE atat la achizitii de mijloace de transport cat si la trafic si taxare
Ce gargara! Dupa modul in care se face intretinerea si reparatiile am constata ca regia functioneaza dupa reglementarile din Etiopia sau din MUUUU E
don parinte sunteti un angajat al statului nu un mic tiran dupa cum va credeti.Jucatte cu soldatei de plumb acasa...si viseaza ca este "Napoliton"
Dificultati in conformitate in calitatea servicilor de transport public de persoane si la cerintele de mediu, fata de standardele europene.
don parinte goia, cred ca va lovit amnezia. Transportati oameni nu animale sau saci de cartofi. Curatenia mijloacelor de transport trebuie facuta zilnic nu ca in acest moment cand apar in circulatie grajduri pe roti.
Apoi draga POPA , ce e cu „Versetele Satanice” minjite cu negru si culori fecaloide din tramvaie??? Adica te-ai dat cu Necuratu???Rusine  popa  rusine!Iti vom pune poze sa ne spui ce scrie! Binee???
Intretinerea trebuie facuta zilnic. In acest moment unele mijloace de transport sunt adevarate epave.
RUSINE. Respectarea standardelor europene nu e o dificultate e o cestie de bun simt, exact ce va lipseste dumneavoasta, defapt esti o NEVERTEBRATA pupincurista.
Cresterea continua a traficului urban care va perturba puternic TC, daca nu se asigura din timp sisteme moderne de planificare tehnica si monitorizare on-line a traficului, asistat de echipamente digitale si masuri de organizare si coordonare a traficului TC pe cai rezolvate si cu prioritati de circulatie
Bravo, o adevarata pozitie de fata bisericeasca.
Cine trebuie sa incaseze bani?????????
Traficul urban se comporta ca uraganul „Catrina” sau Latrina si perturba pe TC ( TC fiind, tot caca-tul?)Iar tu parinte satanist spui sa ne mutam in virtual ca in Matrix , cind te uiti seara la SF-uri nu mai trage pe nas e un sfat bun... nu de alta dar  poate gresest doza ca M.Jackson si noi de cine ne  mai distram apoi???
Ca membru in comisia de circulatie trebuie sa rezolvi aceasta problema nu sa faci pe nestiutorul.Crede si nu cerceta! Cate solicitari scrise ai facut in acest sens, la sfintii tai pagani?Spune-ne si noua, ce intelegi prin „echipament digital” ,un fel de costum pentru generat orgasme... Si apoi parinte cum coordonam TC pe cai rezolvate adica din colon spre esofag?
Cresterea volumului de date si informatii care nu se pot prelucra cu sistemul informatic actual.
Aici are dreptate sigur nu se pot!nu , nici vorba...Da pina la date vezi ca ti sa ars semaforul din Traian! Fara  glume uite poza...a avut prea multe date de procesat, asta e sigur!
RATT este un partener NASA?
don parinte goita in acest sens va intra in transa( dupa ce va priza ceva), va calatori in lumi paralele si de acolo va aduce un supercomputer cu o putere incredibila de procesare si stocare date ,despre tot ce il intereseaza pe el, terenuri,cedari, numere la chiloti si la prezervative .

2 comentarii:

  1. Limbajul nu va face cinste. Cadeti in derizoriu. O revizuire a celor scrise nu ar strica mai ales ca par ale unui agramat. NO OFENSE!

    RăspundețiȘtergere
  2. colectivul de redactie4 noiembrie 2011 la 22:59

    Problemele tratate sunt reale si grave. In momentul cand un astfel de document a fost votat favorabil nu poti sa nu folosesti acest limbaj.
    Incercati sa ne intelegeti.
    Va multumim

    RăspundețiȘtergere