miercuri, 23 noiembrie 2011

CONTINUARE LEGEA TREBUIE RESPECTATA?


CONTINUARE
LEGEA TREBUIE RESPECTATA?

Scrisoare deschisa domnului primar

In cadrul regiei se petrec lucruri ciudate, ba chiar as putea spune PENALE la nivelul conducerii, protectiei muncii si biroului personal. Nu pot intelege cum de pana la aceasta data nici un inspector nu a sesizat MINUNILE apararute.

Primaria municipiului Timisoara a cheltuit in perioada 1986-2006,  pentru modernizarea transportului in comun cu tramvaiul 40,000,000.00 euro. Sau modernizat :
-          40 km linie cale
-          intersectiile importante
-          40 km fir contact
-          cablurile de medie tensiune (10kV)
-          circa 80 km cabluri de joasa tensiune(600 V curent continu)

Domnule primar, chiar pe nimeni din primarie  nu intereseaza cum sunt gestionate milioanele de euro investite in linia cale? Apropo, stiti ca pana in 2020 mai aveti de platit catre BEI, euro primiti pentru aceste investitie?

Am sa incerc sa va prezint noi aspecte ale modului in care  RATT  (nu)face mentenanta.
Astazi am sa va prezint aspecte din intersectia 1 Decembrie cu Calea Vidrigin:


-          La semafoarele macazelor automate (3buc) exista a activitate intensa. Intrebarea care se pune este daca activitatea este din partea hotilor sau a echipelor de interventie. Solicitati  conducerii RATT sa dea o explicatie asupra modului in care se prezinta semaforul din poze.

-          Mult mai socant este aspectul ridicat de cutiile de comanda a macazelor automate si a ungatoarelor. In aceasta intersectie sunt 3 macaze automate si trei ungatoare similare cu cele din poza:

Stupoare la ungatorul si macazul automat de pe str 1 Decembrie cutiile de comanda s-au volatilizat, dupa cum se poate observa din pozele urmatoare.




Probabil ca dr. ing. jr. consult parinte goia lucreaza la o noua tema de doctorat: “comanda macazelor prin ajutor divin sau teleportare” altfel nu pot sa inteleg cum de primaria este de acord cu aruncarea pe fereastrea a zecilor de mii de euro valoarea acestor componente.
Domnule primar pana la alegeri ar trebui sa raspundeti timisorenilor la urmatoarele intrebari:                                 
·         Cine plateste pentru aceasta nepasare?
·          Cui i se va imputa faptul ca macazele automate nu functioneaza, ca ungatoarele nu functioneza, ca semafoarele automate nu functioneaza? 
·          De ce locuitori Timisoarei nu pot sa beneficieze de o investitie, la care s-au cheltuit 40.000.000 euro, in conditii optime ?
In ultimele 18 luni don parinte desfinteaza echipele de mentenanta prin desfacerea contractelor de munca ale unor angajati specializati pentru aceste operatii, persoane care au fost  specializati si in Germania pentru efectuarea mentenantei.
 
Concluzii:  vinovati de ce se intampla in acest moment la RA TRANSPORT TIMISOARA sunt :
-          conducerea RATT: pentru modul in care este organizata regia, pentru modul in care sunt disponibilizati angajati, pentru modul in care se face mentenanta la o investitie de 40.000.000 euro

-           conducerea primariei Timisoara: pentru lipsa de in interes pe care o arata fata de modul in care este gestionata o investitie de 40.000.000 euro, la care inca se mai platesc rate la Banca Europeans de Investiti si pentru nepasarea de care da dovada fata de banii timisorenilor, cei care le-au asigurat acest loc caldut!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu