miercuri, 16 noiembrie 2011

Sa discutam de “Muzeul Tramvaielor” sau cum incepi sa distrugi o firma


In Take Ionescu nr.83 don parinte, folosind tot felul de tertipuri a cedat peste 30% din suprafata depoului de tramvaie.
-          Actiunea a inceput prin cedarea de catre Stanescu a unui teren pentru construirea unei biserici ortidoxe la intersexctia strazilor Baader si Dragasani. Vorbind in termeni biblici acesta a fost sarutul lui IUDA - don parinte.
-          Faza a doua. S-a transmis la primarie o adresa semnata de directorului tehnic din acea vreme goia ioan prin care se preciza ca regia poate ceda teren in Take Ionescu 56 Bisericii Ortodoxe. 
                                                                                                                                                              Aceasta adresa e o adresa fara nici o valoare, deoarece dir tehnic nu putea reprezenta in exterior interesele regiei.Faza a treia. Un individ dubios din primarie, chisculita, fara a avea aprobarea Consiliului de Conducere a regiei sau macar o adresa a directorului general, in baza hartiei, nule si fara valoare, a directorului tehnic emite o solicitare catre Consiliul Local Timisoara pentru cedarea unei suprafete de teren catre Biserica Ortodoxa.




      Dintr-o regretabila eroare se uita a se preciza in solicitare ca prin cedarea acestei suprafete de teren se va inchide depoul de tramvaie din Take Ionescu 83
-          Faza a patra. CLT voteaza, e la fel ca in parlament – masina de vot si incep constructiile . Se ridica o biserica – solicitare existent . Se ridica un semipalat – casa parohiala (foto3, 5) si incep niste constructi despre care nu se poate afla nimic. Nu exista panou inscriptionat cu numele lucrarii, valoare si constructor. Ce conteaza ce spune legea? ISC nu trece prin zona?




-          











      Faza a cincea depoul se desfinteaza – se scot sinele, stalpii, firul de contact. In paralel cu aceste lucrari angajatii regiei lucreaza in mod patriotic la lucrarile bisericii. Incepe sa se configureze “Muzeul Tramvaielor”  adica nu s-a facut nimic ba din contra se darama cladiri apartinand patrimoniului  


Don parinte goia sunteti un simplu popa nu Batman


Un comentariu:

  1. rahati din conducerea ratt sant cei mai mari sarlatani de la revolutie in coace in regia asta. sa aiva parte de tot pamantu de la depou 1 pe piept amin

    RăspundețiȘtergere