luni, 3 septembrie 2012

la finita di comedia popo


Un senator PDL si un consilier al lui Ostaficiuc, printre consilierii primarului Robu



Nicolae Robu

 Scris de Bogdan Marta                                                                                                    Pimarul Nicolae Robu a făcut niște alegeri surpriză când și-a desemnat cei patru consilieri care îl vor ajuta de acum înainte la Primăria Timișoara. Pe listă, conform unor surse din administrația publică locală, se află un senator PDL și un consilier al fostului lider al Consiliului Județean Timiș, democrat-liberalul Constantin Ostaficiuc. Şi celelalte două nume vor naşte multe discuţii. 
                                                                                                   
Conform surselor apropiate de primarul Nicolae Robu, senatorul PDL Dorel Borza se va întoarce la Primăria Timişoara, după opt ani de pribegie în Parlament. Fostul viceprimar şi lider al PDL Timiş a fost şi a rămas un susţinător deschis al actualului primar, mai ales că de câţiva ani fusese tras pe linie moartă de conducerea democrat-liberală. 
                                                                        
Un alt nume surpriză este cel al lui Alexandru Chirilă. Acesta a fost un sfătuitor apropiat al liderului PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, în perioada în care acesta ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Chirilă a ocupat pentru câteva săptămâni şi funcţia de director al Aeroportului Timişoara.

Al treilea consilier pe listă este tânăra Sanda Greblă. Fost jurnalist la un post local de televiziune, Sanda Greblă s-a îndreptat către politică, înscriindu-se în TNL Timiş şi devenind în scurt timp consilieră la cabinetul senatorial al lui Nicolae Robu.
Ultimul, dar în niciun caz cel mai neimportant de pe listă se pare că va fi omul de afaceri Sorin Drăgoi, proprietarul unei pensiuni cunoscute din Timişoara.

HASTA LA VISTA, BABY



Un comentariu:

  1. O cioară stă pe o cracă cu o bucă?ică de ca?caval > în gură. Vine vulpea. > > - Cioară, cioru?ă, e?ti tu, draga mea, destul de sofisticată în gîndirea > ta politică? > > Cioara tace. > > - Cioară, ciorută, votezi tu, fato, pe 29 iulie? > > Cioara tace. > > - Cioară, ciorisoară, votezi DA sau NU? > > Cioara ispitită si călcată pe nervi, nu se poate abtine! > > - DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! > > Cade cascavalul, vulpea fuge cu tot cu auriul trofeu. > Cioara înteleptită si tristă cugetă: > - si dacă as fi spus NU … s-ar fi schimbat oare ceva?

    RăspundețiȘtergere