luni, 26 martie 2012

Cum vor vota alesii locali in ceasul al 12-lea?

Cum vor vota alesii locali in ceasul al 12-lea?
 
Nu văd cum ar putea da înapoi aceşti bani”, spune consilierul local PNL Ciprian Jichici
Consiliul Local Timişoara va fi pus în faţa acceptării unui credit ce urmează a fi luat de Regia Autonomă de Transport Timişoara (RATT), la şedinţa de plen. Un credit pe care consilierul local PNL Ciprian Jichici crede că regia de transport nu îl poate duce în spate. „Credit în valoare de circa 70 de milioane de lei pentru acoperirea datoriilor RATT. După ce ai aprobat bani pentru achiziţionarea de mijloace de transport în comun, să mai iei şi un credit pentru acoperirea datoriilor mi se prae iraţional. Nu văd cum ar putea da înapoi aceşti bani. Ni se aruncă în faţă că bugetul municipiului nu va fi grevat de acest credit. Nu este adevărat. Soluţia aleasă de RATT este de a rostogoli datoriile”, e de părere consilierul local PNL Ciprian Jichici.

„Din criteriile de performanţă lipsesc tocmai cele dure”
Într-un alt material ajuns pe masa consiliului local sunt puse în discuţie obiectivele şi criteriile de performanţă pentru conducerea RATT. În 2011, gradul de împlinire a criteriilor de performanţă a fost de 117 la sută. „Pentru majoritatea regiilor aflate în consiliul local, criteriile şi obiectivele de performanţă sunt pur formale. Sunt făcute doar pentru a mai bifa un an nişte formulare pe hârtie”, spune Jichici. Acesta dă şi exemple. „Un criteriu este al randamentului – călători transportaţi pe kilometru. Propunerea iniţială a fost 9 călători pe kilometru în 2011, societatea realizează 11,9. Într-o societate normală, dacă ai avut depăşiri, ţinta e peste. Noua propunere vine şi spune: pentru 2012 ne propunem 8,5 călători. Respectarea graficului de circulaţie – total minute întârziere din vina regiei. Societatea reuşeşte 1.009 minute pe lună, pe vehicul în 2011. Pentru 2012 se propune ţinta de 1.250, la fel ca în în 2011. Din criteriile de performanţă lipsesc tocmai cele dure – reducerea nivelului de subvenţii solicitat de la bugetul local, reducerea costurilor, a pierderilor – aceste criterii nu sunt prezentate în clar”, spune Jichici. Liberalii vor să facă amendamente pentru a completa aceste criterii. „amendamente pentru a introduce criterii privind reducerea volumului de subvenţii, scăderea cheltuielilor în general”, spune Jichici.
Numai astazi nu e maine. Sa vedem votul Consiliului Local !!!
Var1. Resping solicitarea triunviratului Don Gigi-popa-pisculita si respecta Timisoara
Var2. Voteaza solicitarea si avizeaza favorabil hotia. popa nu si-a platit timp de peste 3 ani datoriile fata de stat, practic FURAND statul, Don Gigi nu si-a platit gratuitatile electorare catre RATT, pentru ca nimeni nu l-a tras de urechi, fiind si el vinovat de paguba provocata STATULUI, iar pisculita este o poersoana care practic nu are nimic in comun cu activitatile directiei pe care o conduce, El este mana dreapta a lui Don Gigi, mana cu care se sterge la ... dos.
ASTEPTAM ZIUA CEA MARE, deoarece acum, cand nu mai exista siguranta ca Don Gigi va castiga un nou mandat, popa incearca sa-si faca curatenie in COCINA pe care s-a facut ca a condus-o.  Numirtea lui ca director general al RATT este inca discutata in justitie, la Parchet si DNA,  Deocamdata nu se stie daca e director sau daca va plati pentru falsul savarsit in acte publice...
Nu Vom mai reveni pe acest subiext, deoarece consilierii sunt de CACAO si au votat adecvat.
RUSINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu