marți, 20 martie 2012

Primarul nostru taranisi...

Ciuhandu negociază cu USL 


Amânarea prezentării candidaturilor pentru funcţia de primar al Municipiului Timişoara a fost determinată de faptul că Gheorghe Ciuhandu a ţinut în şah cele două mari blocuri politice, PD-L şi USL.

În momente diferite, ambele au tras nădejde că primarul în funcţie va candida din partea lor, motiv pentru care nu l-au atacat în perioada preelectorală. Se apropie, însă, alegerile şi Ciuhandu trebuie să se decidă.
Ultimele informaţii arată că liderul administraţiei de pe Bega se află în negocieri avansate cu USL, pentru a candida susţinut de social-democraţi şi liberali. Victor Ciorbea, şeful grupării ţărăniste din care face parte şi Ciuhandu, chiar a declarat că formaţiunea sa va face o alinaţă cu USL.
Mergând mai departe, numele lui Nicolae Robu, candidatul anunţat de USL, nu a mai fost publicat pe lista candidaţilor aprobată la Bucureşti, cu toate că Robu a fost aprobat drept candidat, tocmai pentru că sunt negocieri cu Ciuhandu, Robu nu a mai fost trecut pe listă, fapt ce a trezit o reacţie curioasă din partea liberalului.
Dacă până acum, Nicolae Robu susţinea că este decis să candideze pentru primărie, după publicarea listei candidaţilor, pe care nu apare şi numele său, acesta a emis un comunicat de presă prin care anunţă că nu se supără dacă se retrage: "Dacă comandamente de rang superior - eu nu le cunoscu la ora actuală - cer ca eu să nu candidez, eu chiar nu am nici o problemă, sau în orice caz nu am nici o problemă de ordin personal. Am suficiente alte orbite pe care pot evolua, inclusiv pe aceea a trăirii mai dedicate pentru sine şi propria familie. Şi nici Timişoara cred că nu ar avea nici o problemă. În definitiv, domnul Ciuhandu nu-i un primar rău. Să fim obiectivi. Atâta tot că e altfel decât aş fi fost eu".
Candidatura lui Ciuhandu din partea USL ridică, însă, multe probleme: primarul ar trebui să intre într-unul din cele trei partide care compun uniunea, la fel cum va fi nevoie şi în cazul colegilor săi de partid apropiaţi (Adrian Orza, Viorel Sasca, Valentin Moldovan etc).
Dacă negocierile USL cu Ciuhandu nu vor da nici un rezultat şi candidat va rămâne Nicolae Robu, acesta din urmă nu va ieşi deloc întărit de pe urma negocierilor de la Bucureşti.

 Concluzia:

Primarul nostru,taranist
S-a transformat in comunist
Se pare ca-i un bun actor, ce are priza,la popor
I-a promis multe la votare, de care, a uitat-asa se pare
Partidul taranist,l-a ingropat 
Cu multa abilitate si e pacat!
Dar nici sfirsitul lui nu e departe
Suntem satui de actorie-vrem si fapte
Cumva, daca mai prinde un mandat
Atunci, sintem cu totii,- de rahat

In acest momen la USL sunt doua variante
1. Bojim - judet, Robu - Timisoara
2 Sarbu -judet, Ciuhandu - Timisoara
Sa facem un sondaj. Cine credeti ca va fi propus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu