marți, 27 martie 2012

Pe popa il intelege numai Tristan Tzara

RATT ar putea cumpara din aprilie automate de bilete! Vezi pe ce linii vor fi montate primele aparate! ?????????????????????????????????????????
27 martie, 2012 - 12:39 PM     Roxana Deaconescu
De multe ori cand citesc presa locala stau si ma intreb daca cei care scriu articolele stiu pe ce lume traiesc. Persoana care a sris acest articol, repeta in ziar toate ineptiile debitate de popa fara a incerca sa traga o singura concluzie. proprie. In concluzie la cele 300 mijloace de trasport popa ar avea nevoie de 750.000 euro. Din acest moment realitatea devine HILARA. Daca o firma care are peste 14.000.000 euro datorie la stat poate face o noua  investitie de inca 750.000 euro inseamna ca suntem intradevar  dusi rau cu pluta.
Dupa parerea mea, care poate fi total gresita, popa ori ne MINTE cu NERUSINARE ori e DUS El CU PLUTA RAU, DAR RAU DE TOT.
Alta problema ar fi ca parcul de tramvaire e intr-o stare mizerabila, Sa faci acum investitii pe el ar fi similar a zice hai sa jucam RULETA RUSEASCA. Pentru popa nu ar fi o noutate. El distruce zilnic prin nepasare si dezinteres o investitie de 40.000.000 euro. Sa citim articolul:

Dupa ce a scos din circulatie biletele cu 2 calatorii, conducerea RATT a anuntat ca vrea sa instaleze automate de bilete in mijloacele de transport in comun din Timisoara. Cum automatele ar costa prea mult, investitia se va face treptat.
Seful RATT, Ioan Goia, a declarat, pentru www.opiniatimisoarei.ro, ca va demara un program pilot de montare a automatelor.
“Vrem sa facem un program pilot, vom reanaliza toate ofertele primite in Consiliul de administratie. Sunt destul de scumpe, niciunul n-am gasit sub 2.500 de euro bucata. Cum noi avem aproape 300 de mijloace de transport, este destul de mare investitia. Nu avem atatia bani si nici gestiunea la soferi nu suntem pregatiti sa o dam”, ne-a declarat Ioan Goia.
Cea mai buna oferta primita de RATT vine din Cehia, unde un automat costa cam 2.500 de euro. In orice caz, un bilet cumparat de la aparatele care se vor monta in autobuzele si tramvaiele din Timisoara va costa 5 lei, au decis consilierii locali printr-un proiect de hotarare. Asta inseamna ca regia isi va scoate investitia in cativa ani. Din nou popa minte, dar ziarista noastra e intr-o lume paralela si nu stie ca pretul de 5 lei a fost votat pentru biletele vandute de sofer sau vatman in mijlocului de transport. Stimati timisoreni popa ia comisionul, iar noi platiti automatele, Oare consilierii locari vor legifera HOTIA
Potrivit lui Goia, in luna aprilie ar putea fi cumparate primele automate. Mai intai vor fi achizitionate 4 bucati, care se vor monta pe liniile periferice, cel mai probabil pe linia de autobuz care merge spre Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara.
“Incepem procedura, probabil din aprilie, cand Consiliul de administratie da unda verde la achizitie, dam drumul la oferte. Probabil va fi una din liniile periferice, o linie secundara, ori 28 sau 21 ori Expresul 4, care merge spre Aeroport. Cel mai simplu cred ca mergem spre aeroport, ca avem o statie si acolo si nu ne-am inteles cu conducerea, iar calatorii nu au de unde sa cumpere bilete”, a conchis Ioan Goia. Sa vedem cand va da popa drumul la oferte va aparea Garda Financiara, Curtea de Conturi sau DNA.
Speranta Moare Ultima J e un zambet tare amar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu