sâmbătă, 24 martie 2012

PAROLE, PAROLE ..... dar pline de adevar!!!

PAROLE, PAROLE.....

Bufonul de la RATT = popa

De fe forumul RATT am preluat un articol al domnului cseh_17, cu scuzele de rigoare, deoarece mi-a fost imposibil sa-i cer acordul.  Publicam acest articol in speranta ca membrii  acestui forum, vor participa si la blogul nostru


„Intradevar, cum cu totii stim, pestele de la cap se inpute... Plecam de la director si asa mai departe. Pe vremea lui Stanescu se fura angro. Motorina parasea garajul auto fara rusine, la tramvaie, se freca menta, de venea un tramvai defect era trimis altu neplanificat in loc, si asa mai departe. Banii alocati pentru piese erau sume colosale, pentru ca se cumparau piese la suprapret pe rudisme. Pe scurt o harababura TOTALA. Insa un lucru se vedea clar! Stanescu iubea tramvaiele, iubea ceea ce facea, chiar daca o facea intr-un mod poate prea risipitor sau pagubos pentru regie. Se implica in ce se scria pe forum (chiar daca si indirect), il deranjau aberatiile, insa stia ce face (cel putin la tramvaie). In peroada 2004-2008, activitatea sectiei auto a fost condusa de popa, ca director tehnic. deci se pune intrebarea cine conducea actiunea CANISTRA?

A venit Goia si a facut-o ghiveci!A ajuns si a facut curatenie. Sefii de coloana au picat pe capete, si bagatul in buzunar s-a desfiintat incetul cu incetul. Concedierile s-au facut pe interes, era cautat doar motiv. Si daca nu s-a gasit, personajul a fost fortat sa plece de buna voie. S-au taiat bugetele pentru piesele la suprapret, si ne-am ales cu compresoare de vopsitorie pentru tramvaiul de 23t, cu vopsea de lemn pentru tramvaie, (la inceput) lac de luciu, care cu prima ploaie s-a dus, si tot asa. Frecatul de menta in depou s-a incheiat, personalul care nu s-a putut adapta a zburat, si asa din 10 mecanici s-a ajuns la 3. (exemplu) Depoul Take s-a desfintat, linia 3 la fel si acum urmeaza alte capete sa pice.
Si atunci ma intreb eu: care a fost mai bine? Cand se fura, dar aveam cel mai complex sistem de transport in comun din Romania (dupa Bucuresti) si la capitolul tramvaie eram primi sa zica oricine ce vrea, sau acum ca incetul cu incetul Mercedes o sa ne inghita de vii! Ca si o mica comparatie, pe parcursul domniei lui Stanescu ultima linie infiintata a fost 45... Pe vremea lui Goia, s-a infiintat tot o singura linie..46, insa alte 5 au fost transformate! In ce? In linii E, care s-au tot extisn si modificat, si linii care la fel o sa ne inghita de vii. Tramvaiele sunt jalnice, parcul rulant este imputinat, paza este jalnica...si etc. etc. Singurele decizii notabile ale domnului Goia sunt, culmea 2 decii care inplica religia! Un depou Take Ionescu desfiintat pentru a face loc unei biserici care sa concureze cu cea de peste drum, si o statie pe linia 5 la aprox 50 de m de la Balta Verde, in fata facultatii de teologie. Sio ma intreb eu din nou (curios de felul meu) de ce asta nu deranjeaza pe nimeni? Pe Stanescu l-au dat jos ca fura..., chit ca mergeau lucrurile cum trebe, insa pe Goia nu, chiar daca totul merge din jalnic in si mai jalnic... Cred ca de data aceasta gasesc si singur un raspuns. S-a furat prea pe fata, lucru care batea la ochi, ba maim ult deranja pe cei care se doreau in locul lui. Acuma ca se fura elegant, se inchid ochii. (Poate castiga Ciuhandu din nou, si nu il vad la vre-o slujba la biserica din Take, ca votul meu sigur nu o sa-l mai puste)
Si acum sa ma intorc la ideea initiala cum ca pestele de la cap se impute, si totusi. Un om care isi vede de treaba lui, chiar si imputinat, si in diversee situatii ivite, isi vede de treaba pentru ca, sau isi iubeste meseria, sau este un om cinstit constiincios. Acuma ce vad eu si cred ca si voi cu totii, este defapt contrariu. Ca sunt 10 vatmnai, 7 soferi si 2 mecanici este un lucru, dar cand il vad pe ... lizdi, venit de la coada vacii si facut vatman ,ca coboara sa schimbe macazu, si cand urca inapoi in tramvai ii trage una cu cheia de macaz, ca asa lo invatat mama deacasa... Cred ca nu sunt singurul caruia i se urca tensiunea. Ba mai mult, fratele de breazda al acestui ... lizdi, coboara si sare la gatul calatoriilor... Domle, va enumar x vatmani vechi cu totii care isi vad de treaba in orice situatie (garantez) si vin astia noi stresatii care nu fac fata si fac prapad. Deci cred ca pestele nostru se impute de peste tot, si daca nu vom face ceva se va strica de tot.

Sper sa nu fi plictisit pe nimeni.

AMIN!”
Felicitari va asteptam cu noi articole - donquijotetm@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu